• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Bobita si Giani au incercat sa cucereasca asistenta satului in fata a 2.6 milioane de romani

Bobita si Giani au incercat sa cucereasca asistenta satului in fata a 2.6 milioane de romani

Bobita si Giani au incercat sa cucereasca asistenta satului in fata a 2.6 milioane de romani

Marti seara, situatia incurcata a trio-ului amoros format din Bobita, Giani si asistenta medicala venita sa faca bine locuitorii din Fierbinti a tinut telespectatorii cu sufletul la gura. Lupta celor doi pentru inima tinerei a fost urmarita de milioane de romani, serialul fiind lider de audienta pe toate segmentele de public.

Aventurile personajelor din Las Fierbinti au inregistrat marti, 19 septembrie, 10.5 puncte de rating si 29.1% share, in timp ce televiziunea clasata pe locul doi avea 9 puncte de rating si 24.9% share pe segmentul de public comercial, cu varste cuprinse intre 18-49 de ani. In minutul de aur de la 20:57, aproape 2.6 milioane de romani au urmarit modul in care Bobita si Giani incercau sa intre in gratiile tinerei asistente.

In episodul de joi, 21 septembrie, Firicel nu scapa de probleme, iar cea care ii da mari batai de cap este chiar sotia lui. Femeia marturiseste ca-si doreste mai multe momente de intimitate cu sotul ei, asta spre surprindea lui Celentano, care asista amuzat la discutie. Cum va iesi Firicel din aceasta situatie de-a dreptul ciudata, aflati joi seara, de la 20:30, intr-un nou episod Las Fierbinti.

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, in fiecare marti si joi, de la 20:30, la PRO TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni