• PRO TV
  • Ce crede fata lui Vladimir Putin despre războiul din Ucraina? Numele ei apare pe grupurile de Telegram

Ce crede fata lui Vladimir Putin despre războiul din Ucraina? Numele ei apare pe grupurile de Telegram

Ce crede fata lui Vladimir Putin despre războiul din Ucraina? Numele ei apare pe grupurile de Telegram

Maria Vorontsova, fata cea mare a lui Vladimir Putin, ar fi vorbit în ultimele luni despre războiul din Ucraina pe mai multe grupuri de Telegram.

Informația a fost făcută publică de site-ul rus independent Meduza, care a dezvăluit că Maria Vorontsova este activă pe grupul de Telegram folosit de absolvenți ai Departamentului de Medicină al Universității de Stat din Moscova, acolo unde fata cea mare a lui Vladimir Putin folosește numele de Maria V. Ea s-a alăturat grupului în toamna anului trecut și a spus că face parte din promoția 2011. Mai mult decât atât, la acea vreme ea s-a prezentat cu numele real.

Dmitri Kolezev, redactor șef al site-ului Republic, a afirmat că are și el o sursă pe acel grup de Telegram și că Maria V este cu siguranță Maria Vorontsova, fata lui Vladimir Putin. Iar toti cei aproximativ 170 de membri știu cine este tânăra, astfel că unii dintre ei se feresc să intre în confruntări scrise online cu ea, în timp ce alții sunt curajoși și deschid subiecte pe teme politice și sociale. 

„Nimeni din Occident nu are nevoie de țara noastră pentru a fi prosperă. Ei au făcut întotdeauna tot posibilul pentru a se asigura că acest lucru nu se întâmplă. Și vor continua să facă asta. Dacă dintr-o dată, așa cum aproape s-a întâmplat în anii 90, Rusia devine un apendice cu drepturi depline asupra materiei prime al Statelor Unite și al UE, voi fi curioasă să văd pe cine dai vina pentru faptul că nu trăim într-o economie prosperă. În 2008 au început primele sancțiuni, care amenințau că mozzarella va dispărea de pe rafturile magazinelor. Toată lumea s-a speriat! Cum vom supraviețui acum? Fara mozzarella italiană!? Și acum? Mai respirăm? Așa s-ar părea. Acum avem chiar și propria noastră mozzarella. Și ceva din toate acestea a fost posibil în anii 90? Nu”, ar fi scris pe Telegram, printre altele, fata cea mare a lui Vladimir Putin.

Referitor la războiul din Ucraina, Maria Vorontsova ar fi afirmat că pe teritoriul ucrainean s-ar afla presupuse laboratoare americane de arme biologice, iar trecerea Crimeei la Rusia este voința poporului, nu o anexare. „Nu suntem nemții în anii ‘30. Dacă suntem ceva, suntem mai mult cei care au fost vizați de atacuri”, a mai spus fata lui Vladimir Putin, care a adăugat că presa liberă și cea care atacă Rusia este finanțată de SUA, mai exact de CIA.

Cei de la Meduza și de la Republic au afirmat însă că nu pot confirma 100% că Maria V de pe acel grup de Telegram este fata cea mare a lui Vladimir Putin, însă, dacă este ea cu adevărat, e clar că atât familia, cât și apropiații lui Vladimir Putin împărtășesc viziunea acestia asupra lumii și asupra războiului.

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni