Ce se intampla in Fierbinti, nu ramane in Fierbinti! Aseara, serialul a fost lider de audienta!

13 Octombrie 2017, 11:26


	Ce se intampla in Fierbinti, nu ramane in Fierbinti! Aseara, serialul a fost lider de audienta!

Dalida a dat peste cap bunul mers al primariei din Fierbinti si timp de trei zile a disparut de la munca. 

Motivul? Dorinta de a avea un copil si o familie. Exasperat ca toata administratia locala a fost data peste cap, Vasile a incercat sa gaseasca orice solutie pentru a-si intoarce angajata la birou. Cum varianta de a infia un copil a cazut destul de repede, Robi si Rata s-au oferit sa o ajute sa faca un copil pe cale naturala. Acest scop nobil va trebui sa ramana secret, pentru ca ”ce se intampla in familie, trebuie sa ramana in familie”.

Aseara, serialul Las Fierbinti a fost lider de audienta, inregistrand 12.1 puncte de rating si 31.2% share pe segmentul de public comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea clasata pe locul doi avea 7.2 puncte de rating si 18.5% share. Triunghiul amoros format din Dalida, Robi si Rata a adus in fata televizoarelor peste 2.1 milioane de romani, la nivel national. In minutul de maxima audienta de la ora 20.59, la nivel national, peste 2.5 milioane de telespectatori intareau ideea ca ”ceea ce se intampla in Fierbinti, nu ramane in Fierbinti”.

Prin ce peripetii vor trece Bobita, Giani, Celentano, Firicel si toata gasca lor, vom afla saptamana viitoare in Las Fierbinti.

Tara o arde pe comedie marti, de la 20:30, la PRO TV.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO