Celentano a facut „beer yoga” in fata a 2 milioane de romani!

01 Noiembrie 2017, 13:22

Celentano a facut „beer yoga” in fata a 2 milioane de romani!

Las Fierbinti – tara o arde pe comedie joia aceasta, de la ora 20:00, la PRO TV.

Marti seara, Celentano a experimentat o noua forma de relaxare: beer yoga. Pentru a se conecta cu Universul, fierbinteanul a avut nevoie de ajutorul Luminitei, asistenta medicala a satului, cea care i-a si predat primele lectii din aceasta disciplina. 

Serialul Las Fierbinti a fost aseara lider de audienta pe toate segmentele de public. Peste 2 milioane de romani au urmarit, la nivel national, modul in care Celentano isi purifica sufletul cu yoga si bere. Las Fierbiti a fost lider de audienta, inregistrand 12.3 puncte de rating si 29.6 % share pe segmentul de public comercial, care cuprinde persoane cu varsta intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea clasata pe locul doi avea 9.1 puncte de rating si 22.0% share. in minutul de aur, de la ora 20:48, aproape 2.5 milioane de romani urmareau momentele de concentrare ale lui Celentano la lectia de yoga.

Aventura continua joia aceasta, de la 20:00, atunci cand Luminita isi da seama ca interesul crescut al lui Celentano pentru beer yoga are legatura mai mult cu berea decat cu purificarea sufletului. Pentru a-l invata minte, aceasta ii intinde o capcana pe care nu o sa o uite prea curand. 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO