Celentano a renunțat la visul american și s-a întors acasă! Serialul Las Fierbinți a fost lider de audiență


	Celentano a renunțat la visul american și s-a întors acasă! Serialul Las Fierbinți a fost lider de audiență
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti, Celentano,
Autor: Alina Popa
Data: 20 Mai 2022

Giani s-a lăsat cu greu convins, dar din „prietenie” și pentru 300 de lei, s-a înțeles cu Bobiță și l-a ajutat să o impresioneze pe mătușa lui. Însă Dorel i-a stricat toate planurile fratelui său, care era aproape de moștenirea mult dorită.

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 7.5 puncte de rating și 29.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 4.4 puncte de rating și 17% share. La nivel național, aproape 1.4 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:13, peste 1.6 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

În încercarea de a face rost de bani pentru biletul de avion, Celentano și-a încercat norocul în rândul sătenilor. Ajuns la Aspirina, a reușit să-i rupă ușa și a fost alungat. Brânzoi i-a dat ideea de a-i vinde soacrei jumătatea de casă care îi aparține. Aceasta a acceptat, iar Celentano a fost mai aproape de visul său. În drum spre aeroport, a realizat că îi trebuie mai mult decât buletin și brevet militar pentru a putea pleca în America. Așa că s-a întors acasă, unde a fost nevoit să stea cu chirie.

Cum a aflat că artistul internaționat Ionuț Zaraza, originar din Fierbinți, vrea să se retragă în satul natal, Vasile a decis să-l facă imediat cetățean de onoare. S-a oferit să organizeze și un festival cu numele lui, iar Robi a împrumutat un tun anti grindină din Dridu, pentru a simula onorurile militare, pe care l-a detonat în dreptul artistului, venit să-și ridice diploma.

Săptămâna viitoare, miercuri și joi, de la 20:30, sezonul 20 Las Fierbinți continuă cu noi episoade și întâmplări pline de umor. Noul sezon al serialului este disponibil și pe VOYO.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies