• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Celentano și-a început cariera de striptis! Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Celentano și-a început cariera de striptis! Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Celentano și-a început cariera de striptis! Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Miercuri seara, telespectatorii nu au ratat niciun minut din serialul lor preferat și au râs cu gura până la urechi când au aflat ce schimbare majoră de carieră vrea să facă Celentano. În plus, au văzut cum sătenii din Fierbinți au început să devină specialiști în diverse domenii după ce au obținut destul de rapid diplome de Facultate. Pe lângă toate astea, au făcut cunoștință cu o tânără care a trecut în vizită prin sat și a fost oprită de Robi. 

Aseară, povestea lui Celentano a mers mai departe. După ce le-a oferit un ”moment unic” Aspirinei și Dalidei, el a luat o decizie drastică: nu o să mai facă pentru femeile nemăritate. E clară treaba: talentul e acolo și nu există ”niciun motiv ca femeile să nu fie în limbă”. 

Pe de altă parte, Vasile și Robi au avut parte de una dintre cele mai complicate zile ale lor. Tânăra pe care Robi a oprit-o pentru a-i verifica actele, a părut că vrea să-i cucerească și i-a dus pe cei doi domni acasă la Vasile. Acolo le-a propus un moment de senzualitate în trei... însă în fapt i-a legat de copac și le-a ținut o lecție de viață, după ce i-a pozat în ipostaza compromițătoare: ”În lumea asta a bărbaților, noi femeile trăim cu frică. Dar așa o să trăiți și voi”. 

Ca de fiecare dată, episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:33. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.8 puncte de rating și 31.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 4.5 puncte de audiență și 12.9% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.8 milioane de români au trăit comedia la cele mai înalte cote, iar în minutul de aur, la ora 21:17, peste 2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni