• PRO TV
  • Codin Maticiuc, detalii despre concertul lui Tyga la Mamaia. Ce condiție a avut rapperul pentru organizatori

Codin Maticiuc, detalii despre concertul lui Tyga la Mamaia. Ce condiție a avut rapperul pentru organizatori

Codin Maticiuc, detalii despre concertul lui Tyga la Mamaia. Ce condiție a avut rapperul pentru organizatori

Rapperul Tyga a cântat, sâmbătă seara, într-un club din Mamaia și a făcut un spectacol de zile mari, spre bucuria fanilor din România. Codin Maticiuc a distribuit câteva imagini de la concert, oferind și câteva detalii legate de organizare. 

Tyga a cântat, sâmbătă, la Nuba Beach Club, în stațiunea Mamaia, acolo unde printre fanii artistului s-au numărat și câteva vedete din showbiz-ul românesc. Pe lângă câteva imagini, postate pe contul său de facebook, Codin Maticiuc a oferit și detalii interesante despre eveniment. 

Tyga este probabil top 10 raperi din lume acum cu melodii care depășesc miliardul de vizualizări și prezent în paginile tabloidelor americane pentru fosta relație cu Kylie Jenner. Nuba a plătit pentru Tyga puțin peste 150.000 de dolari, l-au cazat la Hotel Nyota într-unul din penthouseurile lor și singura cerința a lui a fost să aibă tequila Don Julio 1942 la discreție. Ce mi se mai pare interesant de știut este ca mesele sâmbătă seara au avut consumație minimă între 500 și 2000 de euro. Nicăieri în lume nu este atât de puțin. Cea mai mare notă de sâmbătă seara a fost 50.000 de euro

Codin Maticiuc a scris că va dezvălui numele persoanei care a plătit această notă doar dacă postarea sa face 30.000 de like-uri. 

„Închei spunându-vă ca Tyga a avut doar doi băieți pentru protecție și faptul ca fanii extrem de tineri și dezlănțuiți nu l-au mâncat de viu se datorează atât băieților care asigură securitatea de la Nuba cât și managementului care nu a vândut brățări fără număr și au limitat excesul încât sa fie suportabil, să rămână căi de acces și evacuare. Asta deși o brățara costa 400 de lei și era tentant sa încerci sa acoperi toată suma artistului doar din intrare”, a mai adăugat Codin Maticiuc. 

Artistul a cântat cele mai cunoscute melodii ale sale, dar și câteva cover-uri ale unor piese celebre precum „Macarena”, în stilul rap.

Tyga este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi americani din lume. Pe lângă muzica sa, viața personală a artistului a fost, într-o perioadă, mereu în atenția presei de peste ocean, datorită relației de 6 ani pe care a avut-o cu Kylie Jenner, una din membrele clanului Kardashian.

Printre cele mai cunoscute hit-uri ale lui Tyga se numără „Taste”, „Loco contigo”, „Ayo”, „Juicy” și „Lookin Ass”. De-a lungul carierei a primit o serie de nominalizări la MTV Europe Music Awards sau Grammy. În anul 2012 a câștigat premiul MuchMusic Video Awards pentru clipul anului.

 

Sursă foto: Facebook/ Codin Maticiuc
Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni