• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Comedia captiveaza Romania! 2.5 milioane de romani au urmarit primul episod din sezonul 13 Las Fierbinti!

Comedia captiveaza Romania! 2.5 milioane de romani au urmarit primul episod din sezonul 13 Las Fierbinti!

Comedia captiveaza Romania! 2.5 milioane de romani au urmarit primul episod din sezonul 13 Las Fierbinti!

Giani a facut valuri marti seara, in primul episod Las Fierbinti din sezonul 13, cand a aparut la volanul unui autoturism, desi nu are permis de conducere. Cu muzica data tare, Giani le-a povestit prietenilor lui ca masina a gasit-o: ”Cand e sa fie, este! Ma duceam la Dridu si pe drum au aparut trei masini. S-au oprit pe sosea. Din prima a iesit un barbat alergand in camp, iar cei din celelalte doua masini au luat-o dupa el. Am stat, m-am uitat la masini, aveau cheile in contact, m-am uitat la cer si cerul mi-a zambit. Astia poate au lasat masinile pentru ca nu mai aveau nevoie de ele. Nu am furat-o, ei au lasat-o in camp!”, i-a explicat Giani lui Bobita, in timp ce acesta incerca sa-l convinga ca a furat masina.

Aseara, serialul Las Fierbinti a fost lider de audienta pe toate segmentele de public. La nivel national, aproape 2.5 milioane de romani au urmarit aventurile fierbintenilor, iar in minutul de aur, de la ora 20:58, peste 3 milioane de telespectatori se uitau la PRO TV. Productia a inregistrat 13.8 puncte de rating si 29.2% pe segmentul de public comercial, cu varste curpinse intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea de pe locul doi avea 9.4 puncte de rating si 19.9% share.

Cum va iesi Giani din problemele in care a intrat, dar si ce implicare va avea Bobita in actiunea de recuperare a unui bun furat, vom afla joi seara, de la 20:30, in cel de-al doilea episod Las Fierbinti.

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie in fiecare marti si joi de la 20:30, la PRO TV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni