• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Comedia captiveaza Romania! Peste 2.3 milioane de romani au fost partasi la disparitia Dalidei!

Comedia captiveaza Romania! Peste 2.3 milioane de romani au fost partasi la disparitia Dalidei!

Comedia captiveaza Romania! Peste 2.3 milioane de romani au fost partasi la disparitia Dalidei!

Dalida a lipsit trei zile de la primarie si toata administratia locala din Fierbinti a fost data peste cap. Dupa ce „si-a prins urechile” intr-un morman de hartii, chitante si plicuri de la prefectura, primarul Vasile a decis ca trebuie sa o caute, sa afle ce s-a intamplat cu angajata lui. 

Marti seara, serialul Las Fierbinti a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, inregistrand 11.1 puncte de rating si 28.7% share, pe targetul comercial format din persoane cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea clasata pe pozitia secunda avea 10.4 puncte de rating si 26.8% share. La nivel national, peste 2.3 milioane de romani urmareau deznodamantul disparitiei Dalidei de la primaria din Fierbinti si aflau ca lipsa unei familii si a unui copil au impins-o pe secretara intr-o depresie crunta. In minutul de aur de la ora 21:25, peste 3 milioane de telespectatori se distrau impreuna cu personajele din serial.

Comedia continua maine, de la 20:30, cu un nou episod Las Fierbinti, in care Vasile, primarul satului, vrea sa ii intinda o mana de ajutor femeii care e de fapt stalpul institutiei pe care o conduce si incearca sa gaseasca o solutie la dorinta ei de a fi mama. Daca singura idee a acestuia e ca Dalida sa infieze un copil, Robi si Rata au ganduri mai nastrusnice pentru acest scop nobil, dar cu mentiunea ca ”ceea se intampla in familie, sa ramana in familie”. Cum se va inchiea aceasta poveste vedem maine seara, la PRO TV.

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie joi, de la 20:30

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni