• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Comedia si Craciunul au facut casa buna in Las Fierbinti! Cui nu-i place o urare, in prag de sarbatoare?

Comedia si Craciunul au facut casa buna in Las Fierbinti! Cui nu-i place o urare, in prag de sarbatoare?

Comedia si Craciunul au facut casa buna in Las Fierbinti! Cui nu-i place o urare, in prag de sarbatoare?

Colindele, campania politica, ideile de afaceri, traditiile inventate peste noapte si spiritul sarbatorilor au fost in centrul atentiei in episodul Las Fierbinti special de Craciun.

Episodul Las Fierbinti a obtinut, la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 10.2 puncte de rating si 25.9% share, in timp ce postul de pe locul doi a inregistrat 5.8 puncte de rating si 14.7% share. In minutul de maxima audienta, la nivel national, peste 2 milioane de telespectatori urmareau aventurile fierbintenilor.

“Cui nu-i place o urare, in prag de sarbatoare?“, a spus Bobita dupa ce l-a primit pe Ardiles la colindat, dorindu-i sa aiba succes in afaceri, sa isi extinda barul si sa se insoare cu o topomodela. Imediat dupa, Ardiles i-a facut o propunere de nerefuzat lui Bobita: o afacere din care vor castiga zeci de milioane garantat, doar colindand! In acelasi timp, Celentano si Firicel erau in biroul Primarului Vasile, prezentandu-i ca este de datoria lor de cetateni sa nu “preticlicheze“ viata oamenilor din Fierbinti, cu asasinii din inalt, adica turturii de pe case.

Dupa ce au pus tara la cale, gasca simpatica din Fierbinti a pornit la colindat “de belsug si sanatate”, in ciuda pericolului de a lua bataie de la sateni, de care se temea Giani. Brigada antiturturi, formata din Celentano si Firicel, a pornit si ea la patrulat, cu super chef de munca, desi nu prea erau multumiti ca locul de munca este in Romania si au ajuns la concluzia ca Africa ar fi trebuit sa fie tara in care s-au nascut.

Primarul si Dalida au decis ca sarbatorile reprezinta perioada perfecta pentu o campanie electorala ca la carte! In caminul cultural, lucrarile au fost in toi, pentru a le pregati satenilor locul perfect pentru o sedinta foto cu tematica de sarbatoare. In stilul specific fierbintean, toate planurile au fost deturnate de o... amenintare cu bomba!

Toate aceste intamplari au fost privite prin ochii nepotului lui Nicu Rata, venit sa vada cum se petrec sarbatorile la tara. Compunerea primita ca tema de vacanta, pe care micutul a scris-o din propria experienta in Las Fierbinti, concluzioneaza ca oamenii sunt veseli in Fierbinti, iubirea unchiului sau este neconditionata si cel mai bun lucru este acela ca nimeni nu se supara daca ceva se murdareste pentru ca... totul este deja murdar.

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni