INTERVIU Cum ar trebui să arate bărbatul ideal pentru Anca Dumitra, alias Gianina din "Las Fierbinți"

Autor: Ionela Lupu
Data: 25 Mai 2020

Anca Dumitra, cea care interpretează rolul Gianinei din serialul Las Fierbinți, a dezvăluit într-un interviu pentru protv.ro cum ar trebui să arate bărbatul ideal pentru a-i cuceri inima.  De asemenea, aceasta a vorbit în detaliu despre perioada copilăriei, care este cea mai frumoasă amintire pentru ea de atunci, dar și cum a reușit să se acomodeze traiului din București atunci cand a decis să vină să studieze la facultate. 

"Mi se pare că trebuie să fie om înainte de toate. Ce pot să-ți spun.. imi place să aibă un simț al umorului, imi place să fie glumeț, să fie cinstit, a spus Anca. 

Cât despre copilărie, Anca își amintește cu mare drag și dor de acea perioadă: "A fost extraordinar de frumoasă, cu atât mai mult cu cât părinții mei aveau grijă ca vacanțele de vară să le petrec la bunici, adică am fost acel copil care și-a petrecut vacanțele acela lungi la țară. Am avut niște bunici extraordinari și le-am mulțumit și atunci și nu contenesc nici acum să le mulțumesc, deși nu mai sunt, pentru grija pe care au avut-o" 

Poți urmări întreg interviul în materialul de mai sus! 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies