Dalida a intrat în depresie din cauza lui Dorel. Motivul? Un buchet de mireasă!

Dalida a intrat în depresie din cauza lui Dorel. Motivul? Un buchet de mireasă!

O nouă tragedie se abate peste Las Fierbinți, în această seară, de la ora 20:30: Dalida s-a închis în casă și plânge de câteva zile din cauza unui buchet de mireasă.

Dornică să se așeze la casa ei, secretara primarului se pare că a ratat și de data aceasta tradiția care spune că dacă prinzi buchetul la o nuntă, în perioada următoare, ajungi să fii și tu mireasă. Vinovat pentru această tragedie este Dorel, cel în brațele căruia a căzut buchetul de la nunta Tigroaicei. Cu multe insistențe și amenințări, fratele lui Bobiță va accepta să-i dea Dalidei florile, chiar dacă și el își dorea să se însoare.



Am venit să-i aduc buchetul de mireasă lu’ Dalida că m-a disperat cu SMS-urile: ”Că să vezi ce-ți fac, că te blestem, că vorbesc eu cu Vasile să trimită control la cârciumă!”. Să mă afle Bobiță că am fost la nuntă la Tigroaica, să vezi ce omor îmi dă, că nu știe că am fost și am mai și furat bani pentru dar. Și i-am adus buchetul, dar nu e corect, că eu l-am prins.
Dalida s-a supărat pe mine că ea trebuia să-l prindă, că vrea să se mărite, că de aia a și dat bani pe el. Ea s-a înțeles cu mireasa, da’ aia s-a îmbătat și nu a știut unde să-l arunce și mi-a căzut mie în poală. Și l-am luat! Ce să fac? Ce sunt eu de vină că Dalida de cinci nunți nu prinde buchetul? Vreau și eu să mă însor și dacă tot am prins buchetul acuma, de ce să i-l dau? Ea de ce crezi că a rămas nemăritată? Că de cinci ani se chinuie să-l prindă”
, îi va spune acesta Aspirinei printre lacrimi.

Cum se va termina această tragedie, dar și ce va spune Nicu Rață atunci când într-o întâlnire tăcută cu Firicel acesta îl va întreba: ”Mă, Nicule, tu de prost ce ești nu vorbești? Sau ai ceva cu mine?”, vedem în această seară într-un nou episod Las Fierbinți.



Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie în fiecare marți și joi, de la 20:30, la PRO TV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni