• PRO TV
  • Dalida devine star de teleshopping, într-un nou episod din Las Fierbinți

Dalida devine star de teleshopping, într-un nou episod din Las Fierbinți

Dalida devine star de teleshopping, într-un nou episod din Las Fierbinți

În seara aceasta, de la 20:30, Gianina și Dalida luptă pentru un loc la teleshopping, iar Giani încearcă să găsească sensul războaielor și își dorește să plece în America.

Dalida reușește să fie parte dintr-un proiect de teleshopping, însă acest lucru stârnește invidia Gianinei, care ar vrea să fie și ea filmată, conștientă fiind de atuurile care ar recomanda-o.

Ambele impresionează prin calitățile pe care le au, însă lupta se întețește la final și ia amploare. Dorința de celebritate depășește orice granițe și le pune într-o situație ridicolă în fața echipei de filmare.

Giani este decis să afle ce rol au avut războaiele în lume și face investigații. Descoperă care e realitatea, care au fost cauzele și ce interese au fost întotdeauna la mijloc.

Hotărât că viața i s-ar schimba dacă România ar intra în război cu America, își dă seama că ar vrea să lupte peste hotare, să rămână acolo și să beneficieze de avantajele care i s-ar cuveni. “Eu mă duc acolo să rămân. Mă dau de partea lor, cu toate secretele. Le zic, mie-mi dați cetățenie și salariu. Mă fac orice, numai să ajung acolo și să rămân”, spune el.

Care sunt rezolvările acestor situații, dar și alte întâmplări ale fierbințenilor, vedem diseară, de la 20:30.

În fiecare miercuri și joi, de la 20:30, Las Fierbinți aduce comedia în casele românilor. Noul sezon este disponibil online și pe voyo.ro, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni