Dalida face SPOILER pentru noul sezon din Las Fierbinți. Informațiile care au “răsuflat” despre cel mai tare serial


	Dalida face SPOILER pentru noul sezon din Las Fierbinți. Informațiile care au “răsuflat” despre cel mai tare serial
Citeste mai mult despre: Dalida, Las Fierbinti, sezon nou,
Autor: Doina Goanta
Data: 22 Ianuarie 2020

Noul sezon din Las Fierbinți se apropie cu pasi rapizi: din februarie personajele voastre preferate încep noi aventuri. Simpatica Dalida dă din casă și ne spune la ce să ne așteptăm. 

În stilu-i caracteristic, Dalida a completat special pentru protv.ro un proces verbal în care spune tot :) 

Proces Verbal

Subsemnata Dalida, secretară în Fierbinți de când e și Vasile primar, declar pe propria răspundere următoarele: 

1. In februarie începe un nou sezon Las Fierbinți care obligă pe toată lumea la râs. 

2. Agentul Robert Doroftei va avea mai multe cazuri neelucidate. 

3. Celentano și Firicel vor rămâne la fel de filozofi, chiar dacă nu par.

4. Rață și Ardiles rămân la aceleași meserii consacrate. 

5. Bobița, Giani și Dorel sunt la fel de prieteni, dar nu prea. 

6. Iar despre Aspirina și Gianina nici nu vă spun ce nebunii vor mai face. 

Acestea fiind spuse, vă mulțumesc pentru că ne-ați urmărit până acum și stați cu ochii pe noi, că vă promit porții sănătoase de râs".

În fiecare marți și joi, de la ora 20:30, personajele din Las Fierbinți revin pe micile ecrane cu noi aventuri și noi situații amuzante. 

Viața în cel mai cunoscut sat din România își continuă cursul firesc, iar Bobiță, Giani, Dorel, Aspirina, Celentano, Firicel și toate celelalte personaje îndrăgite își continuă viața fierbințeană în ritmul deja cunoscut. Cum vor face față unor noi povești de dragoste, depresiei sau dacă vor putea să câștige mai mulți bani, așa cum visează de mulți ani, vedem în cel de-al 17-lea sezon. 

”De abia aștept să urmăriți noul sezon. Multe nu se pot spune și nu se pot dezvălui, însă cu siguranță veți râde la fel de mult și la acest nou sezon. Situații inedite, replici spumoase și multe altele surprinzătoare, toate acestea se regăsesc în noile episoade ale celui mai nou sezon Las Fierbinți. Sper să nu vă dezamăgim și ne bucurăm să ne știm vizionați și de aici înainte”, a spus Anca Dumitra, cea care o interpretează pe Gianina. 

În 2019, serialul Las Fierbinți a fost lider de audiență!

Și în anul 2019, Las Fierbinți a fost cel mai urmărit serial din România. Producția a fost lider de audiență și a înregistrat o medie de 11 puncte de rating și 29.6% share, pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.3 puncte de rating și 17% share. La nivel național, peste 2.2 milioane de telespectatori s-au bucurat de comedie, la PRO TV.

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies