De Craciun, romanii s-au distrat alaturi de personajele din Las Fierbinti!

De Craciun, romanii s-au distrat alaturi de personajele din Las Fierbinti!

A fost agitatie mare in Las Fierbinti si de Craciun. Dupa o noapte de distractie, Aspirina s-a trezit cu Rata si Ardiles in pat, iar cu Dalida ascunsa intr-un dulap. Fericita ca si-a vandut casa veche si s-a mutat intr-una noua, Aspirina le-a dat de baut consatenilor ei pentru ca in urma tranzactiei a ramas cu o diferenta de 500 de euro. 

Bobita a incercat sa dea lovitura in afaceri chiar in zi de sarbatoare si a pregatit o petrecere de zile mari la carciuma, sperand astfel ca o sa-si rotunjeasca si veniturile. Muzica buna, cateva ghirlande si doua beri gratis pentru doar 150 de lei, asta era oferta carciumarului, insa localnici nu s-au inghesuit la eveniment, asa ca fierbinteanul s-a distrat toata noaptea singur. Episodul special Las Fierbinti, din 24 decembrie, a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, iar la nivel national peste 1.9 milioane de telespectatori s-au bucurat de comedie la PRO TV.

Las Fierbinti a inregistrat 11.5 puncte de rating si 30.8% share pe segmentul de public comercial cu varste curpinse intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea de pozitia secunda avea 4.9 puncte de rating si 13.3% share. In minutul de aur, aproape 2.4 milioane de telespectatori de la nivelul intregii tari urmareau peripetiile fierbintenilor.

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni