• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ecaterina Ladin, Dalida din “Las Fierbinți”, dezvăluiri despre sarcină și familie

Ecaterina Ladin, Dalida din “Las Fierbinți”, dezvăluiri despre sarcină și familie

Ecaterina Ladin (37 de ani) mai are puțin și naște! Îndrăgita Dalida din “Las Fierbinți” este în luna a opta de sarcină și este nerăbdătoare să-și țină bebelușul în brațe. 

Actrița, soțul și băiețelul lor au petrecut câteva luni la Costinești, acolo unde au o casă, iar acum au revenit în Capitală și fac ultimele pregătiri pentru venirea pe lume a bebelușului. 

Ecaterina Ladin a fost invitată în platoul emisiunii “La Măruță”, unde gazde au fost chiar colegii ei de platou, actorii Mihai Bobonete, Costi Diță și Mihai Rait. Tinca, așa cum o alintă aceștia, a declarat că urmează să nască la începutul lunii martie. 

“La începutul lui martie! Dacă stau cuminte, dacă nu cine știe... poate mai devreme”, a spus actrița. Ecaterina n-a cedat la insistențele colegilor și ale lui Cătălin Măruța atunci când a fost întrebată de numele ales pentru băiețel. Actrița a spus doar că va fi unul românesc, de sfânt și că nu ea este cea care l-a ales, ci soțul ei. 

“Eu nu am avut nimic de spus. Am spus Da și atât. El a venit cu numele și am zis bine dacă ție îți place. (...) Dacă o să ne dea Dumnezeu și o fată o să o numesc eu”, a mai spus actrița, care a dat de înțeles că-și mai dorește copii.

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni