Episodul Las Fierbinti de joi, record de audienta in 2017!

Episodul Las Fierbinti de joi, record de audienta in 2017!

Comedia a mers struna joi seara, la Pro TV! Fierbintenii au avut parte de noi aventuri si fiecare dintre ei a trecut prin provocari inedite, iar Ai nostri au demonstrat inca o data ca doar in familie poti trece peste toate greutatile. 

Apa sfintita a facut miracole in Las Fierbinti. 

Bobita si-a pus spiritul antreprenorial inca o data la treaba si, impreuna cu Giani, a pus la cale o smecherie pentru a le vinde oamenilor din sat apa sfintita... direct din fantana. Celentano l-a ajutat pe Robi sa puna capacana pentru a prinde o vulpe, insa spre surprinderea lor l-au prins pe Firicel, care nu a putut rezista tentatiei salamului.

Episodul Las Fierbinti de ieri seara a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a stabilit un nou record in 2017! Las Fierbinti a obtinut, pe segmentul publicului comercial cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 12.9 puncte de rating si 38.8% share, in timp ce televiziunea de pe locul al doilea a avut rezultate de peste doua ori mai mici: 5.5 puncte de rating si 16.6% share. 

Ai nostri au avut parte de o urmarire ca in filme

Ai nostri au avut parte de adrenalina si o urmarire ca in filmele de actiune. Goana dupa cumnatii infractori l-au bagat pe Horatiu in spital, avand si pierderi de memorie, insa totul e bine cand se termina cu bine. Ai nostri a fost lider de audienta la nivelul publicului comercial si a obtinut 9.2 puncte de rating si 25.5% share, iar televiziunea de pe locul secund a obtinut 5.9 puncte de rating si 16.3% share.


Saptamana viitoare, miercuri si joi, aventurile celor mai simpatice personaje din serialele Las Fierbinti, Atletico Textila si Ai nostri continua cu o noua serie de peripetii, replici amuzante si situatii surprinzatoare. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni