• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Episodul „Las Fierbinți” în care Firicel își trimite fiul la facultate a devenit viral. „Comedia care m-a făcut să plâng”

Episodul „Las Fierbinți” în care Firicel își trimite fiul la facultate a devenit viral. „Comedia care m-a făcut să plâng”

Episodul „Las Fierbinți” în care Firicel își trimite fiul la facultate a devenit viral. „Comedia care m-a făcut să plâng”

Episodul 9 din sezonul 19 al serialului „Las Fierbinți” i-a emoționat până la lacrimi pe fanii serialului. Secvența în care Firicel vorbește despre fiul său, care a intrat la facultate cu 10 pe linie, s-a viralizat pe rețelele sociale. 

Doar pe YouTube, fragmentul video a adunat peste 300.000 de vizionări și sute de comentarii din partea telespectatorilor, aflându-se pe locul 30 în top-ul videoclipurilor populare. Mulți au mărturisit că s-au regăsit în povestea lui Firicel. 

„Cel mai bun episod. A cuprins realitatea dură de la noi. Am plâns efectiv”, „Am plâns! Este foarte adevărat! Mulți copii nu urmează o facultate datorită acestui fapt, sărăcia. Așa trebuie să ne comportăm în societate, să ne ajutăm”, „Emoționant episod, extrem de bun scenariu și magistral interpretat!”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor. 

Momentul a stârnit reacții și din partea unor vedete. Interpretul Ștefan Stan a postat pe contul de socializare un mesaj, în care a recunoscut că a plâns în timp ce urmărea episodul de marți seara. 
 
„Las Fierbinți, comedia care m-a făcut să plâng…” (...)
 
„M-a facut sa plâng pentru că am regăsit cu tristețe ceea ce se traiește în țara asta. Mi-am adus aminte de momentul în care mama și-a văndut lanțul de aur de la gât…pe care îl avea de când era adolescentă, să-mi cumpere de îmbrăcat și rechizite pentru prima zi de liceu. Am retrăit toate sacrificiile pe care le-a făcut ca părinte pentru mine”, a continuat Ștefan Stan. 
 
Și Marcel Pavel s-a regăsit în povestea redată în serial: 
 
„Perfect de acord cu tine, Ștefan Stan, în copilărie și eu, dar și întreaga mea familie am trecut prin momente greu de imaginat ale sărăciei ! Mulți dintre concetățenii noștri văd doar partea comică a acestui serial, nu înțeleg esența și mesajele subtile ale acțiunilor actorilor! Iar când vine vorba de o schimbare în bine a societății românești așteptăm cu mâinile în sân să vină alții să ne-o schimbe deoarece noi avem "treabă" cu nepăsarea, dezbinarea, răutatea, bârfa, critica și indolența ! Așa este românul nostru....superficial!”, a comentat artistul la postarea colegului său de breaslă. 

Urmărește fragmentul din episodul 9 aici. 




Sursă foto: Faceboo/ Instagram/ stefan.stan 

Vezi și: 


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni