• PRO TV
  • Este unul dintre cele mai savuroase personaje din Las Fierbinți. Ce face Liliana Mocanu când nu joacă în serial

Este unul dintre cele mai savuroase personaje din Las Fierbinți. Ce face Liliana Mocanu când nu joacă în serial

Este unul dintre cele mai savuroase personaje din Las Fierbinți. Ce face Liliana Mocanu când nu joacă în serial

Soția lui Firicel este unul dintre cele mai carismatice personaje din Las Fierbinți. Chiar dacă producătorii nu i-au dat un nume, toată lumea o știe. Este o femeie hotărâtă, care știe ce vrea și tot satul e conștient că acasă la Firicel “cântă găină”. Pentru succesul de care se bucură personajul este responsabilă actriță Liliana Mocanu.

În vârstă de 50 de ani, Liliana Mocanu are o activitate bogată în lumea teatrului si a filmului. Aceasta poate fi văzută în spectacolele Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, iar în ultimii ani a mai apărut și în “Bacalaureat”, “Amintiri din Epoca de Aur”, “După dealuri” sau “4 luni, 3 saptamâni și 2 zile”. 

Pentru că este o persoană discretă, actrița nu dezvăluie prea multe din viața să personală. Totuși, Catalin Măruță a reușit să o “descoasă” mai demult în emisiunea să. Astfel, am aflat că Liliana Mocanu a fost vecină și colegă de scoală, în Roman, cu Andreea Marin.

“Am copilărit împreună cu Andreea Marin, am făcut aceeași scoală”, a spus actrița în emisiunea lui Măruță.

Vedeta a venit atunci însoțită de fiica sa, Ana, care face balet și studiază germana. “Este curcubeul din viața mea”, a spus Liliana despre fiica ei.

În vârstă de 12 ani, Ana vrea să calce pe urmele mamei sale și să se facă actriță. “Mie de ce nu mi-ai zis acasă?!”, a glumit Liliana cu fata ei. Ana a și apărut deja într-un episod din Las Fierbinți.


Liliana Mocanu s-a visat actriță încă din copilărie. “De mică mi-am dorit să fiu actriță. Sunt prea “proastă” să fac altceva”,  a glumit actriță în emisiunea lui Măruță. “Problema este că nimeni nu a crezut în mine”


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni