• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Fierbințiul și-a aflat numărul aproximativ al locuitorilor! Serialul a fost lider absolut de audiență

Fierbințiul și-a aflat numărul aproximativ al locuitorilor! Serialul a fost lider absolut de audiență

Fierbințiul și-a aflat numărul aproximativ al locuitorilor! Serialul a fost lider absolut de audiență

Joi seară, în Las Fierbinți, recensământul le-a dat mari bătăi de cap autorităților, din cauza sătenilor care nu au fost prea deschiși să colaboreze.

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 8.2 puncte de rating și 26.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 5.1 puncte de rating și 16.5% share. La nivel național, peste 1.4 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:25, aproape 2 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Dacă Giani a găsit o oportunitate de a face bani din recensământ, Gianina a fost mai mult interesată de partea amoroasă și găsirea unui iubit. A fost nevoie de multă muncă de convingere pentru a le prezenta sătenilor beneficiile recenzării. Fiecare a încercat să obțină diverse avantaje în urma acestui proiect, fără a se gândi prea mult la utilitatea lui.

Săptămâna viitoare, miercuri și joi, de la 20:30, sezonul 20 Las Fierbinți continuă cu noi episoade și întâmplări pline de umor.

Noul sezon al serialului este disponibil și online, pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni