Frigiderul Dalidei provoacă neînțelegeri în Las Fierbinți

Frigiderul Dalidei provoacă neînțelegeri în Las Fierbinți

Gianina are o problemă, își dă seama că este grasă. Cu toate că a încercat mai multe diete, nimic nu a dat roade. Dar are și o revelație, pe care o împărtășește cu Aspirina: „În cura de slăbire, cel mai și cel mai important e să te ocupi de psihic.

Cura de slăbire 2.0, bazată pe psihic”. Dalida e interesată de descoperirea Gianinei și vrea să slăbească și ea după dieta „revoluționară”, așa că încearcă să mănânce din farfurii negre, să le taie pofta de mâncare. 

Dornică să slăbească rapid, Dalida își lasă frigiderul în fața casei, să-l ia cine are nevoie de el. Ardiles îl găsește primul, dar nu este singurul care și-l dorește. Giani își dă seama că nu i-ar prisosi nici lui, iar Robi și nevasta lui Firicel îl vor și ei. Drama femeii și lipsurile din casă îl impresionează pe Ardiles, care e dispus să cedeze în favoarea ei. Cine rămâne cu frigiderul până la urmă și cum reacționează Firicel vedem în seara aceasta, de la 20:30.

Robi își găsește un nou prieten căruia îi povestește problemele și dorințele lui, calul lui Brânzoi. „Uită-te la mine, eu nu mai am nicio variantă, că sunt pierdut, dar tu mai ai o șansă. O să-ți dau drumu’ și te duci în Deltă”, îi spune el.

Noul sezon al serialului este disponibil și online, pe VOYO.


Vezi și: 



 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni