Giani a pierdut lupta cu punctualitatea!

Giani a pierdut lupta cu punctualitatea!

Temător și precaut, Robi și-a luat concediu fără plată pentru a-și face stocuri de făină, zahăr și ulei, să fie pregătit în cazul în care o calamitate naturală ar ave loc, “că nu mai e mult timp”. Pentru a evita astfel de dezastre și a avea grijă de natură, Vasile l-a invitat să-i planteze câțiva puieți în curte, iar Aspirina l-a convins că are nevoie de buncăr.

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 8.4 puncte de rating și 32.8% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 4.4 puncte de rating și 17.1% share. La nivel național, peste 1.5 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:08, peste 1.8 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Celentano a început să se gândească serios cum va fi descris după moarte și speră să fie asemănat cu Eminescu, posedat de “demonul creației”. În speranța unui elogiu așa cum i se cuvine, a decis să-și schimbe atitudinea chiar și față de soacra lui, căreia i-a dus flori și i-a reparat ușa.

După ce a realizat importanța timpului și faptul că orice minut de întârziere înseamnă bani pierduți pe vecie, Giani a trecut la nivelul următor. A chemat ambulanța, să verifice daca există punctualitate în acest sector sau nu. Ambulanța a ajuns chiar mai devreme, dar faptul că nu exista nicio urgență i-a adus lui Giani o amendă considerabilă. În plus, ceasul de care era atât de mândru s-a dovedit a fi furat.

Săptămâna viitoare, miercuri și joi, de la 20:30, sezonul 20 Las Fierbinți continuă cu noi episoade și întâmplări pline de umor.

Noul sezon al serialului este disponibil și online, pe voyo.ro.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!




Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni