Giani rămâne din nou singur, se desparte de el însuși

Giani rămâne din nou singur, se desparte de el însuși

Firicel și-a reluat visul din copilărie de a deveni pilot de avion și a început o pregătire temeinică sub atenta îndrumare a lui Celentano.

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 10.8 puncte de rating și 33.4% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 4.8 puncte de rating și 14.9% share.

La nivel național, peste 1.8 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:02, peste 2.1 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Giani decide: vrea să se căsătorească. Merge la primărie să ceară bani, doar că problema este alegerea lui: vrea să se însoare cu el. Dar vraja nu durează mult, rămâne din nou singur, se desparte de el, își dă seama că era toxică relația. „Nu mai mergea, nu mai avea niciun sens, unde mă duceam trebuia să sar cu banu. Atât mai rămăsese gratis, plimbatu’ și respiratu’. Am ajuns să fiu eu sclavul meu?”, îi spune cu tristețe și dezamăgire lui Bobiță. Noroc cu Dorel, care îi propune o combinație la Dridu.

Celentano încearcă să-l împace pe Firicel cu nevasta lui. „Voi sunteti pic și poc, unul fără altul nu puteți”, le spune împăciuitor. Le-a dat o probă, pe care Firicel o trece, dar din care nu înțelege mare lucru: „Ce a fost asta, Celentano? M-ai adus aici să mă zăpăcească asta de cap? De-o viață întreagă mă toacă la cap. Eu un singur lucru vreau, să mă duc la Oaie și să prind rădăcini cu o halbă-n mână”. Până la bere, face o oprire la „simulatorul de zbor”, să continue lecțiile și pregătirile pentru a deveni pilot de avion. Cum arată academia lui Celentano și ce presupune zborul vedem în seara aceasta, de la 20:30.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe voyo.ro, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni