Gianina si-a facut vlog si da peste cap linistea din Fierbinti

Gianina si-a facut vlog si da peste cap linistea din Fierbinti

Gianina da peste cap linistea din Fierbinti dupa ce isi lanseaza un video blog. Pe langa sfaturi de frumusete, ea le va oferi internautilor si o scurta „radiografie vestimentara de pe ulitele satului”. Dalida si Aspirina vor fi primele care vor trece prin ochiul critic al ”reginei frumusetii din Fierbinti”.

Dupa un scurt sondaj legat de folosirea cremei hidratante, Gianina ajunge la concluzia ca femeile din sat nu prea au grija de ele. ”Din pacate, in aceasta localitate femeile nu se ingrijeste cum ar trebui. Asta a fost tot pentru astazi, va pupa regina frumusetii din Fierbinti, iar ca un post mortem pe final vreau sa va spun ceva: Cine se scoala de dimineata, la 12 se culca la loc, asa ca mine. Deci, cel mai bine va treziti direct la ora 12. Acesta a fost un sfat impotriva la riduri. Si unul de viata, daca imi permiteti: Cine te iubeste, te uraste, ca de aia te uraste, ca te iubeste. Daca nu te-ar mai iubi, nu te-ar mai uri! Asta e parerea mea!”, le spune Gianina fanilor ei de pe Youtube.

Comedia captiveaza Romania si in aceasta saptamana, cu alte doua noi episoade Las Fierbinti, marti si joi, de la 20:30, la PRO TV. 

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni