• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Glasul Fierbințiului spune că în această seară, de la 20:30, începe un nou episod al celui mai iubit serial de comedie!

Glasul Fierbințiului spune că în această seară, de la 20:30, începe un nou episod al celui mai iubit serial de comedie!

Glasul Fierbințiului spune că în această seară, de la 20:30, începe un nou episod al celui mai iubit serial de comedie!

Fiecare zi e mai bună când ai aproape cei mai tari consăteni. Dar ce te faci când toți sunt din Las Fierbinți și în orice moment, la orice colț, mai apare câte o pățanie? E simplu: te simți bine! Astăzi, de la 20:30, în cel mai iubit sat revine acțiune și asta înseamnă că e vremea pentru un nou episod din Las Fierbinți, doar pe PRO TV!

 

Una dintre cele mai importante vești ale serii este faptul că Giani și Dorel pregătesc lansarea unui ziar! Și nu oricare, ci Glasul Fierbințiului, cel care va aduce la un loc doar subiectele care contează cu adevărat: ”Ne trebuie știri masive”.

Chiar dacă Dorel credea că ar fi interesant să facă un interviu cu Bobiță, la barul acestuia, Giani e decis să meargă mult mai departe. Ce idei i-au venit și mai ales pe cine va lua acesta în colimator, aflăm în doar câteva ore.

Tot cu veselie se va trezi și Celentano, când Firicel va veni la el în vizită și-l va întreba ce e cu mașina parcată în fața porții. Deși aparent a primit-o pentru o lucrare făcută de curând, Firicel îi va găsi rapid o întrebuințare mai bună: să o vândă pentru a-și cumpăra țuică din banii câștigați. Cum a obținut-o de fapt și ce se va întâmpla până la final, descoperim curând.

Ultima dilemă a serii va pleca de la descoperirea Dalidei: Robi a fost legat de pat! Cine a făcut asta, ce informații ascunde Aspirina, ce căuta geanta lui Brânzoi acolo... sunt toate întrebări care-și vor găsi răspunsul în episodul de astăzi.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni