• PRO TV
  • Il cunoaste toata tara drept Dorel din Las Fierbinti, dar putini stiu cum arata mama sa. Cat de frumoasa este

Il cunoaste toata tara drept Dorel din Las Fierbinti, dar putini stiu cum arata mama sa. Cat de frumoasa este

Il cunoaste toata tara drept Dorel din Las Fierbinti, dar putini stiu cum arata mama sa. Cat de frumoasa este

Una dintre cele mai mari surprize din sezonul cu numarul 5 al show-ului "Vocea Romaniei" a fost participarea lui Mihai Rait Dragomir, cunoscut de intreaga tara pentru rolul interpretat in serialul "Las Fierbinti". 

In etapa auditiilor pe nevazute, actorul din "Las Fierbinti" a venit insotit de colegii sai din indragitul serial de comedie. Acestia l-au sustinut din culise in momentul in care Mihai a cantat melodia "Zaraza".

Interpretarea lui i-a impresionat pe Loredana, Smiley si Moga, motiv pentru care antrenorii s-au intors si au facut tot posibilul sa il convinga sa mearga in echipa lor.

Citeste si: Gianina din "Las Fierbinti", asa cum nu ai mai vazut-o pana acum! Cum arata Anca Dumitra fara urma de machiaj pe chip

"Acum imi dau seama ce misto arati de fapt! Nu am stiut ca ai asa voce! Nu-mi vine sa cred! I love you, Misu!", i-a spus Loredana, in a carei echipa Mihai a decis sa mearga.

Mihai nu a fost sustinut doar de colegii din "Las Fierbinti". Cu ocazia participarii in show-ul vocilor, Mihai Rait Dragomir ne-a facut cunostinta si cu mama sa, care a declarat ca este extrem de mandra de fiul sau.


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni