In Las Fierbinti s-a incins o mare petrecere in stil amercian... cu influente romanesti

19 Mai 2017, 13:47


	In Las Fierbinti s-a incins o mare petrecere in stil amercian... cu influente romanesti

Miercuri si joi, de la 20:30, cele doua episoade din Las Fierbinti au fost pe primul loc in preferintele telespectatorilor si le-au aratat acestora ca fierbintenii stiu sa se distreze la maximum! Daniel Perrone, Consulul General al Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, a gasit locul perfect pentru organizarea petrecerii de Ziua Independentei... in Fierbinti!

Miercuri si joi, cele doua episoade din Las Fierbinti au fost lider de audienta pe toate categoriile de public! Miercuri, episodul serialului a obtinut, pe segmentul publicului comercial, 9.6 puncte de rating si 30.3% share, in timp ce televiziunea de pe locul al doilea a obtinut 6.6 puncte de rating si 20.9% share. Episodul de joi seara a adunat, de asemenea, cei mai multi telespectatori in fata televizoarelor, cu 9.0 puncte de rating si 30.1% share, spre deosebire de urmatorul post TV, care a obtinut numai 4.6 puncte de rating si 15.5% share.

Scenariul celor doua episoade de saptamana aceasta i-a apartinut in totalitate lui Mihai Bobonete, care a pus pe foaie toate peripetiile, desfasurarile de forte si incercarile de a-l impresiona pe invitatul lor de seama. Cum primarului Vasile nu ii scapa nicio oportunitate si fondurile se gasesc pentru a pune in practica cele mai trasnite idei, si de data aceasta tot satul a lucrat pentru a face din Fierbinti urmatoarea capitala culturala a Europei. 

Saptamana viitoare, noi aventuri vor avea loc in Fierbinti, iar umorul va fi din nou prezent in casele telespectatorilor.  
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO