In seara aceasta, Celentano primeste un mesaj de la Dumnezeu!

07 Noiembrie 2017, 16:03


	In seara aceasta, Celentano primeste un mesaj de la Dumnezeu!

Marti seara, de la 20:30, Celentano este bulversat de un vis in care Dumnezeu ii cere scuze pentru ca a uitat de el si ii promite o viata mai buna. 

Aceasta aparitie il va determina sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a ramane treaz si a avea sansa de a-l intalni pe “batranelul cu barba sura, imbracat in alb”. Ajutat de Tipilica si Firicel, Celentano va porni un adevarat maraton de ore nedormite. 

Respins de 13 ori la examenul scris, Bobita este mai hotarat ca niciodata sa obtina permisul de conducere, motiv pentru care isi scoate masina din garaj si, impreuna cu Dorel, o pregateste pentru viitoarele plimbari. Enervat de ironiile lui Rata care nu apreciaza frumusetea si calitatile bolidului sau, Bobita il va provoca la cea mai importanta cursa din viata lui.

In episodul de marti seara, primarul Vasile se pregateste de vizita unui mare investitor. Un  producator de conserve pentru pisici vrea sa construiasca o fabrica in Fierbinti si ii promite primarului 10.000 de euro pentru un teren pe care sa-l ia in concesiune la un pret redus. 

Tara o arde pe comedie marti, de la 20:30, la PRO TV.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO