In seara aceasta, Celentano primeste un mesaj de la Dumnezeu!

In seara aceasta, Celentano primeste un mesaj de la Dumnezeu!

Marti seara, de la 20:30, Celentano este bulversat de un vis in care Dumnezeu ii cere scuze pentru ca a uitat de el si ii promite o viata mai buna. 

Aceasta aparitie il va determina sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a ramane treaz si a avea sansa de a-l intalni pe “batranelul cu barba sura, imbracat in alb”. Ajutat de Tipilica si Firicel, Celentano va porni un adevarat maraton de ore nedormite. 

Respins de 13 ori la examenul scris, Bobita este mai hotarat ca niciodata sa obtina permisul de conducere, motiv pentru care isi scoate masina din garaj si, impreuna cu Dorel, o pregateste pentru viitoarele plimbari. Enervat de ironiile lui Rata care nu apreciaza frumusetea si calitatile bolidului sau, Bobita il va provoca la cea mai importanta cursa din viata lui.

In episodul de marti seara, primarul Vasile se pregateste de vizita unui mare investitor. Un  producator de conserve pentru pisici vrea sa construiasca o fabrica in Fierbinti si ii promite primarului 10.000 de euro pentru un teren pe care sa-l ia in concesiune la un pret redus. 

Tara o arde pe comedie marti, de la 20:30, la PRO TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni