• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • În seara aceasta, în Las Fierbinți, Gianina și Dorel devin speakeri motivaționali

În seara aceasta, în Las Fierbinți, Gianina și Dorel devin speakeri motivaționali

În seara aceasta, în Las Fierbinți, Gianina și Dorel devin speakeri motivaționali

Gianina devine speaker motivațional și sărbătorește cu Aspirina noua ei găselniță din care își propune să câștige foarte mulți bani. „Mă bucur că ți-ai găsit și tu ceva care-ți place și ți se potrivește”, îi spune Aspirina.

Se oferă să-i dea consultații gratuit prietenei ei, că va veni și ziua în care o va plăti. O liniștește că o să fie bine orice ar fi și că soluția este să ignore persoana care o enervează. Chiar dacă primește sfatul de a renunța la prostii și a se apuca de școală dacă vrea să reușească în viață, Gianina nu renunță la meseria ei și încearcă să-și găsească alți pacienți prin sat, pe care să-i ajute să se înțeleagă și să aibă o viață mai bună. 

Descoperă în cele din urmă că și Dorel are calități de speaker motivațional și decid să le spună direct oamenilor ce probleme au, înainte de a le descopri ei cu ajutorul lor. Care sunt reacțiile și câte cazuri rezolvă, vedem în seara aceasta, de la 20:30.

Robi încearcă să găsească antena parabolică a lui Ardiles. Presupusul hoț este Firicel, care nu poate să se bucure de televizor din cauza nevestei ce nu reușește să fixeze antena. Chiar dacă Robi începe o anchetă serioasă pentru recuperarea bunului dispărut, Firicel încearcă să scape de acuzații și reușește… cel puțin pentru moment. Dacă cu reguli nu funcționează, atunci încearcă pe cale prietenească, dar totul este mai greu decât pare atunci cât la mijloc este și alcoolul.

Noul sezon este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni