• PRO TV
  • In weekend, cele mai tari filme sunt la ProTV! Vineri, de la 20:30, "Infruntarea", sambata, de la 20:30, "Las Fierbinti", iar duminica, de la 20:30, "Jocurile foamei"  

In weekend, cele mai tari filme sunt la ProTV! Vineri, de la 20:30, "Infruntarea", sambata, de la 20:30, "Las Fierbinti", iar duminica, de la 20:30, "Jocurile foamei"  

In weekend, cele mai tari filme sunt la ProTV! Vineri, de la 20:30, "Infruntarea", sambata, de la 20:30, "Las Fierbinti", iar duminica, de la 20:30, "Jocurile foamei"  

Vara se joaca la ProTV!

In weekend iti traiesti super aventura cu cel mai bun mix de filme si seriale, numai la ProTV!

Vineri, 22 august, de la 20:30, "Infruntarea"

Regia: Gary McKendry

Cu: Jason Statham, Robert De Niro, Clive Owen

Gen film: actiune

Inspirat de evenimente reale, "Killer Elite": Infruntarea este un nou film de actiune si spionaj care urmareste aventurile lui Danny (Jason Statham), unul dintre cei mai talentati agenti de spionaj din lume. Ademenit din exilul sau auto-impus, Danny isi aduna echipa sa de specialisti pentru a executa o misiune aproape imposibila: salvarea fostului sau mentor si partener, Hunter - (Robert De Niro).

Impreuna, ei trebuie sa se infiltreze in unitatea militara extrem de temuta si de respectata, British Special Air Service (SAS), pentru a distruge o grupare de soldati asasini, precum si pe liderul acestora, Spike (Clive Owen).

Sambata, 23 august, de al 20:30, 2 episoade de "Las Fierbinti"

In fiecare sambata seara, tara o arde pe comedie! Nu rata, de la 20.30, cele mai bune episoade din cel mai de succes serial de comedie romanesc, "Las Fierbinti".

Duminica, 24 august, de la 20:30, "Jocurile foamei"

Regia: Gary Ross

Cu: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson

Gen film: actiune

Intr-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odata ca America de Nord se intinde natiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douasprezece districte conduse cu o mana de fier, in fiecare an este organizat un concurs sadic si sangeros - Jocurile Foamei. Douazeci si patru de adolescenti sunt rapiti de langa familiile lor si aruncati in lupta pe viata si pe moarte. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni