• PRO TV
  • In weekend, cele mai tari filme sunt la ProTV! Vineri, de la 20:30, nu rata "Detectivul Alex Cross", sambata, de la 20:30, "Las Fierbinti", iar duminica, de la 20:30, "Siguranta nationala"

In weekend, cele mai tari filme sunt la ProTV! Vineri, de la 20:30, nu rata "Detectivul Alex Cross", sambata, de la 20:30, "Las Fierbinti", iar duminica, de la 20:30, "Siguranta nationala"

In weekend, cele mai tari filme sunt la ProTV! Vineri, de la 20:30, nu rata "Detectivul Alex Cross", sambata, de la 20:30, "Las Fierbinti", iar duminica, de la 20:30, "Siguranta nationala"

Vara se joaca la ProTV!

In weekend iti traiesti super aventura cu cel mai bun mix de filme si seriale, numai la ProTV!

Vineri, 25 iulie, de la 20:30: "Detectivul Alex Cross"

Regia: Rob Cohen

Cu: Matthew Fox, Rachel Nichols, Tyler Perry

Gen film: thriller

Alex Cross, celebrul detectiv psiholog din romanele lui James Petterson, face trecerea pe marele ecran in interpretarae lui Tyler Perry. Neintrecut in a citi indicii, Alex Cross da de probleme cand in cale ii iese un criminal in serie sadic. Cei doi devin protagonistii unui joc de-a soarecele si pisica, iar curand lucrurile vor deveni extrem de personale pentru detectiv, care va fi impins pana la limita moralitatii de sicanele oponentului sau.

Sambata, 26 iulie, de la 20:30, 2 episoade de "Las Fierbinti"

In fiecare sambata seara, tara o arde pe comedie! Nu rata, de la 20.30, cele mai bune episoade din cel mai de succes serial de comedie romanesc, "Las Fierbinti".

Duminica, 27 iulie, de la 20:30, "Siguranta nationala"

Regia: Dennis Dugan

Cu: Martin Lawrence, Steve Zahn

Gen film: actiune

In filmul "Siguranta Nationala", o comedie amuzanta cu elemente de actiune, Martin Lawrence joaca rolul unui cadet increzut din L.A.P.D. care probabil ar fi un bun politist daca nu ar face pe grozavul. Atitudinea rebela a lui Earl face ca el sa fie dat afara din academia de politie, fiind nevoit sa se multumeasca cu o slujba umila, de agent de paza al unei firme numite Siguranta Nationala. 

Dupa un conflict cu un politist artagos, pe nume Hank Rafferty, Earl il acuza pe acesta de hartuire. Hank isi pierde slujba, este aruncat in inchisoare si in cele din urma ajunge sa lucreze si el pentru Siguranta Nationala. 

Excesul de zel al lui Earl ii face sa dea peste o operatiune de contrabanda condusa de Nash, de care nu ar fi straini chiar unii politisti. 

Cu totii vor sa ii suprime pe Earl si Hank, daca nu au norocul ca cei doi sa se ucida unul pe altul intre timp. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni