Interviu cu Anca Dumitra de pe platourile de filmare. Ce mesaj are pentru fanii serialului


	Interviu cu Anca Dumitra de pe platourile de filmare. Ce mesaj are pentru fanii serialului
Autor: Diana Oprea
Data: 20 Mai 2021

Anca Dumitra este una dintre cele mai îndrăgite tinere actrițe din România. De mai bine de opt ani interpretează rolul Geaninei în serialul Las Fierbinți. Într-un interviu exclusiv, realizat pe platourile de filmare, Anca vorbește despre personajul care i-a adus multă bucurie, dar și o popularitate foarte mare. 

Actrița mărturisește că este curioasă de fiecare dată, în ce privește scenariul, dorind să afle ce se va întâmpla cu personajul ei în viitor. 

”Este precum un copil pe care îl crești. Și eu sunt curioasă să văd unde duce...Asta e și frumos, primești tot felul de situații, trebuie să le dai viață”. 

Anca Dumitra este mândră că lucrează alături de o echipă de profesioniști. Potrivit ei, serialul se bucură de un real succes pentru că oamenii care participă la crearea lui se completează foarte bine.

”Sunt oameni profesioniști și în fața camerelor și în spatele camerelor și tot interesul este să iasă un produs extraordinar de bun, pe placul publicului și noi suntem foarte fericiți că, de la an la an, a crescut (nr. audiența). Cu fiecare nou sezon, oamenii au venit cu toată bucuria către noi, la fel cum și noi suntem aici  prezenți cu toată bucuria noastră de a da viață unor personaje și de a le ajunge lor în suflețel”. 

Urmărește în materialul video de mai jos ce mesaj le transmite actrița telespectatorilor: 


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies