• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Interviu cu Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți: ”Mi-ar plăcea să candidez împotriva primarului și să câștig alegerile”

Interviu cu Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți: ”Mi-ar plăcea să candidez împotriva primarului și să câștig alegerile”

Interviu cu Ecaterina Ladin, Dalida din Las Fierbinți: ”Mi-ar plăcea să candidez împotriva primarului și să câștig alegerile”

De aproape 10 ani îi dă viață personajului Dalida, secretara din Las Fierbinți. Ecaterina Ladin ne-a povestit ce înseamnă acest rol pentru ea, dar și ce mesaje îi transmit fanii când o întâlnesc pe stradă. 

1. După atâția ani, Las Fierbinți este în continuare lider absolut de audiență. Cum te simți ca actor în cel mai tare serial din România? Și care este secretul succesului acestui show, după părerea ta?

Ca actriță în cel mai tare serial din Romania, nu mă pot simți decât cea mai tare. Nu? Este extraordinar ceea ce se întâmplă, ceea ce ni se întâmplă, de atâția ani. Las Fierbinți este un fenomen. Asta e clar. Aș vrea să fiu modestă, dar nu pot, când vorbesc despre asta. Se bucură, după aproape 10 ani, de un succes pe care nu cred că îl va mai atinge cineva în viitorul apropiat. Secretul? Secretul e România colorată și reală. România care nu obosește niciodată din a-ți da motive de scris scenarii fabuloase. România plină de oameni diverși care ajută la construirea unui personaj ideal. Și nu în ultimul rând, românii. Cei care au facut ratinguri record și au motivat proiectul pentru a merge mai departe.  

2. Ai o mulțime de fani, datorită rolului tău și nu numai. Care este cel mai tare compliment pe care l-ai primit de la un fan? Ce te întreabă cel mai des ?

Sunt două complimente pe care le țin minte: O doamnă, în piață, când m-a văzut, a început să plângă și mi-a spus "Sunteți bucurie și fericire, tristețe și durere". 

Un alt domn, medic pe ambulanța SMURD, mi-a spus că după o zi încărcată cu zeci de pacienți, cu situații grele, când se pierd vieți, suntem singura lui alinare, la sfârșitul zilei.

Oamenii sunt extraordinari, să știi. Cei mai mulți, după atâta timp, văd și realitatea din serial, nu numai hăhăiala. Da, este o comedie, într-adevăr. Însă sunt și dialoguri sau monologuri care, datorită realității crunte din România, au ajuns virale pe Internet, cu milioane de vizualizări.

Cel mai des mă întreabă "ce mai face domn' primar?". În general, oamenii sunt foarte drăguți cu mine și mă simt foarte bine înconjurată de ei.   

3. Te-ai gândit vreodată cum ți-ar plăcea ție să se încheie serialul? Adică, dacă ți-ai lăsa imaginația să zboare, cum ar fi viața personajului tău în ultimul episod?

Normal că m-am gândit. Mi-ar plăcea să candidez împotriva primarului și să câștig alegerile. S-o iau secretară pe Gianina, să aibă și ea serviciu și carte de muncă. 

4. Ce ți-ar fi plăcut să faci, dacă nu erai actor/actriță?

Dacă nu aș fi fost actriță, mi-ar fi plăcut să mă fac secretară, îți dai seama. (ha, ha, ha) Glumesc! Mi-ar fi plăcut să fiu cântăreață. Îmi place tare mult să cânt și proiectul "Mamma Mia" a fost unul dintre visurile mele dorite și împlinite. 

5. Perioada asta de pandemie a afectat mult domeniul acesta, al artelor. Cum ai resimțit-o/ o resimți tu?

Perioada asta a afectat tot și orice, dacă îmi permiți. A fost un an greu, din toate punctele de vedere. Ca actriță, am fost tare afectată, pentru că nu am urcat pe scenă. Însă, proiectul cu Fierbinți a mers. Cu restricții, dar a mers mai departe, ceea ce a contat enorm. 

6. Este ceva ce ai învățat nou în această perioadă? Ți-ai făcut un hobby sau ceva de genul...?

A fost totul atât de brusc, încât îmi dau seama că abia acum încep să realizez ce s-a întâmplat cu noi, de fapt. Așa, când fac o retrospectivă a anului 2020. 

În prima parte a anului, nu am făcut diferit ceva. Am tot așteptat să ieșim din visul cel urât. Când am realizat că nu va fi prea ușor, am început să citesc. Inevitabil, mi-am petrecut și mai mult timpul cu familia mea. Și asta am învățat: că ei sunt hobby-ul meu preferat. Prețuim momentele împreună, parca, altfel, acum.

7. Care este activitatea ta preferată în familie ?

În general, ieșim în parc, mergem la casa de la țară, ieșim la restaurant. În perioada asta, am stat mai mult acasă și am profitat de aplicațiile cu filme, am jucat tot felul de jocuri.

8. La ce filme și seriale se uită un actor zilele astea?

Offf, m-am uitat la orice! De la comedii, la drame, până la SF-uri. Și eu am mers pe recomandările prietenilor. Oricum, și Netflix și HBO au producții extraordinare și îmi pare bine, într-un fel, de perioada asta, pentru ca, înainte, nu aveam timp mai deloc de filme.

9. Ți-ai dorit vreun rol pe care încă nu l-ai primit?

Sincer, nu. Nu mi-am dorit vreun rol până acum, în afară de cele primite. Daaar, dacă stau să mă gândesc, n-am avut niciodată un rol de bărbat. Da, uite! Îmi doresc un rol de bărbat. Nu e timpul pierdut, zic. Hahaha!

10. Dacă ar fi să te poți întâlni cu tine cand erai la început de carieră, ce ți-ai spune? Un sfat sau o concluzie despre viață, la care ai ajuns acum.

Dacă ar fi să mă întâlnesc cu mine la începutul carierei, mi-aș spune: "Nu-ți fie frica să greșești, Tincuta draga!" Greșelile fac parte din viață și, uneori, doar așa învățăm. Numai că învățăm asta odată cu experiența. Mi-ar fi prins bine sfatul asta, atunci. De asemenea, cred că cine se trezeste de dimineață, reușește foarte multe. Asta am făcut de când eram tinerică și acum sunt foarte mulțumită de mine.


Las Fierbinți, cel mai iubit și urmărit serial din România se întoarce la PRO TV cu un nou sezon, pe 2 februarie.

Vezi și: Vasile își ia bătaie de la Dalida și Aspirina



 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni