• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Invazia acarienilor a generat panica in Fierbinti Targ! Peripetiile din Fierbinti - pe primul loc in topul audientelor

Invazia acarienilor a generat panica in Fierbinti Targ! Peripetiile din Fierbinti - pe primul loc in topul audientelor

Invazia acarienilor a generat panica in Fierbinti Targ! Peripetiile din Fierbinti - pe primul loc in topul audientelor

In episodul de aseara, un atac bacteriologic a starnit ingrijorare in Las Fierbinti. Aproape 1.6 milioane de telespectatori au urmarit pe intreg intervalul de difuzare (20:30 - 21:30) aventurile amuzante din localitatea Fierbinti Targ. In minutul de aur de la 21:24, peste 1.9 milioane de telespectatori urmareau Las Fierbinti.

Pe segmentul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 9 puncte de rating si o cota de piata de 24.8%, urmatorul post clasat inregistrand 6.9 puncte de rating si 18.9% cota de piata.

Pe intreg publicul din mediul urban, PRO TV a obtinut pe perioada difuzarii episodului plin de umor o audienta medie de 7.5 puncte de rating si 17.1% cota de piata, urmatorul post clasat inregistrand 6.1 puncte de rating si 13.9% cota de piata.

Si la nivelul publicului national, serialul Las Fierbinti si-a mentinut pozitia de lider cu 8.6 puncte de rating si o cota de piata de 20.1%. Televiziunea de pe locul 2 a inregistrat 5.5 puncte de rating si 12.8% cota de piata.

Aseara, Giani s-a trezit pe cap cu toate rudele asiaticei poreclite Ciulnita, de la tata, la frati si unchi. A incercat din rasputeri sa le explice ca nu are nicio legatura cu aceasta. Pana la urma, au incins un picnic de zile mari, relatiile dintre acestia consolidandu-se. 

Primarul Vasile a dat veste in tot Fierbintiul despre un atac bacteriologic. Profitand de acest eveniment, Bobita si Dorel au pus la cale un business: dezinsectia cu substante speciale pentru combaterea acarienilor. 

In episodul din aceasta seara, Gianina se va indragosti de un impostor sosit in Fierbinti cu intentia de a-i propune primarului Vasile o serie de proiecte care vor creste potentialul economic al localitatii. Asa-zisul comisar european va incerca sa-l convinga pe Vasile sa creasca fructe de... mare! Alaturi de un complice, comisarul european va reusi sa intre pe sub pielea primarului Vasile si sa-i demonstreze ca afacerea este extrem de profitabila. Situatii amuzante si rasturnari de situatie, diseara de la 20:30, numai la PRO TV! 

De la 21:30, telespectatorii vor putea urmari filmul Into the Blue, un thriller de exceptie cu regretatul Paul Walker. Imediat dupa, de la 23:45, Stirile noptii vor prezenta cele mai importante informatii ale zilei.

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani, continua sa scrie istorie! Lider incontestabil, Las Fierbinti este singurul serial cu 100% leadership in fiecare dintre sezoanele difuzate!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, de luni pana joi, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni