• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Japonezii invadeaza linistitul Fierbinti! Noul sezon Las Fierbinti continua in aceasta saptamana la PRO TV

Japonezii invadeaza linistitul Fierbinti! Noul sezon Las Fierbinti continua in aceasta saptamana la PRO TV

Japonezii invadeaza linistitul Fierbinti! Noul sezon Las Fierbinti continua in aceasta saptamana la PRO TV

Joi, de la 20:30, telespectatorii sunt invitati sa urmareasca noi peripetii amuzante ale personajelor din Las Fierbinti! Gasca din Fierbinti va starni hohote de ras in intreaga tara!

In aceasta saptamana, fierbintenii vor face cunostinta cu un grup de turisti japonezi care spera sa ajunga la Cheile Bicazului. Primarului Vasile ii vor veni mai multe idei de afaceri care sa-i aduca un profit rapid in momentul in care descopera grupul de straini aflat in tranzit prin linistita urbe. Telespectatorii vor putea vedea maine, de la 20:30, ce conditii turistice va crea acesta pentru oaspetii niponi.

In acelasi episod, Celentano si Firicel vor descoperi placerea lecturii, cei doi abordand o opera inedita: Faust. In tot acest timp, Branzoi va primi vizita varului de la Bucuresti care vine insotit de cele doua fete ale sale. Prezenta fetelor in Fierbinti va starni interesul lui Bobita si al lui Giani care vor face tot posibilul sa le intre in gratii fetelor.

Rasturnari spectaculoase de situatie, agroturism marca Las Fierbinti si peripetii savuroase, joi, de la 20:30, numai la PRO TV!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni