Joi seara, comedia si distractia de la Pro TV au fost in topul audientelor!

Joi seara, comedia si distractia de la Pro TV au fost in topul audientelor!

Joi seara, telespectatorii au ales comedia si distractia de la Pro TV! Las Fierbinti, Ai nostri si Jocuri de celebritate au tinut romanii in fata televizoarelor, cele doua seriale si emisiunea din sufrageria lui Bobonete fiind in topul preferintelor telespectatorilor. 

Las Fierbinti a fost, ca de fiecare data, lider de audienta pe toate categoriile de public! Pe segmentul publicului comercial cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Pro TV a obtinut 13.3 puncte de rating si 34.5% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul al doilea, care a inregistrat cifre de peste doua ori mai mici: 5.5 puncte de rating si 14.3% share.

Imediat dupa cel mai iubit serial romanesc de comedie, Ai nostri au intrat in scena si au dominat topurile! Noul episod din primul sezon Ai nostri a obtinut, pe targetul comercial, 10.9 puncte de rating si 28.2% share, in timp ce televiziunea care a ocupat locul secund a inregistrat numai 6.0 puncte de rating si 15.7% share.

Distractia de joi seara a continuat cu o noua editie Jocuri de celebritate, care i-a adus pe Anca Dumitra, Ecaterina Tugulea, Ovidiu Niculescu si Jean Paler in sufrageria lui Bobonete. Pe intervalul difuzarii Jocuri de celebritate, Pro TV a inregistrat pe segmentul publicului comercial 6.8 puncte de rating si 23.6% share, iar postul TV de pe locul al doilea a obtinut 4.4 puncte de rating si 15.3% share.

In aceasta seara, imediat dupa Stirile Pro TV, Romanii au talent revine cu o noua editie in care energia, talentul la superlativ, bucuria, emotia si replicile #epice vor ajunge in casele tuturor romanilor!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni