Joi seara, telespectatorii au ras romaneste cu Ai nostri si Las Fierbinti

Joi seara, telespectatorii au ras romaneste cu Ai nostri si Las Fierbinti

Joi seara, milioane de romani s-au bucurat de serialele de comedie Las Fierbinti si Ai nostri, la PRO TV. 

Vestea ca Giani vrea sa ajunga cosmonaut s-a raspandit repede in Fierbinti, spre surprinderea prietenilor lui. Seara a continuat cu o vizita neasteptata pentru Ai nostri, iar familia Ciorba a fost nevoita sa primeasca la masa o ruda despre care se stia ca a decedat.

Pregatirile lui Giani pentru a experimenta viata in spatiu au fost urmarite de 2.2 milioane de romani, la nivel national. In minutul de aur de la ora 20.57, peste 2.8 milioane de telespectatori aflau daca Bobita si Luminita au reusit sa-l convinga sa ramana cu picioarele pe pamant. Serialul Las Fierbinti a inregistrat 12.2 puncte de rating si 29.6% share pe segmentul de public comercial cu varste curpinse intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea clasata pe pozitia secunda avea 5.5 puncte de rating si 13.4% share. 

In serialul Ai nostri, Johnny Soup (interpretat de actorul Razvan Vasilescu), fratele lui Sandu Ciorba, a revenit in tara dupa 30 de ani si a pus ochii pe averea lasata mostenire de o matusa. Neamul unit nu a fost foarte incantat de aparitia lui, insa romanii s-au bucurat de inca un episod plin de umor. Ai nostri au fost lideri de audienta inregistrand 7.6 puncte de rating si 20.4% share pe segmentul de public comercial cu varste curpinse intre 18 si 49 de ani, iar televiziunea de pe locul doi avea 5.4 puncte de rating si 14.5% share. 

Razi romaneste! Aventurile fierbintenilor continua marti, de la 20:30, iar joi de la 21:30 ne intalnim cu Ai nostri.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni