Las Fierbinți a asigurat buna dispoziție a telespectatorilor joi seară

Las Fierbinți a asigurat buna dispoziție a telespectatorilor joi seară

Ca un bun gospodar, Brânzoi a început pregătirile de iarnă și a decis să-și monteze o centrală termică, să renunțe astfel la consumul de lemn pentru sobă. Dalida și Robi au început o relație, dar fără prea mare succes, iar Dorel și Giani au făcut tot posibilul să poată accepta propunerea lui Ardiles de a-i ajuta să se angajeze șoferi pe limuzină.

Las Fierbinți a condus topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 12.3 puncte de rating și 29.9 % cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 7.4 puncte de rating și 18 % share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a fost pe primul loc în topul televiziunilor, cu 9.3 puncte de audiență și 26.9% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea 6.1 puncte de rating și 17.7% share. La nivel național, peste 1.9 milioane de români au urmărit Las Fierbinți, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:10, peste 2.2 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Brânzoi și-a cumpărat centrală termică și a antamat un meșter din Slobozia să i-o monteze, însă Celentano și Firicel au intervenit să nu piardă lucrarea și banii pe care i-ar fi putut câștiga din urma ei. Inițial, certurile și discuțiile în contradictoriu nu i-au ajutat și l-au determinat pe Brânzoi să rămână la prima variantă aleasă, chiar dacă mai scumpă. Faptul că meșterul a venit “nepregătit” la muncă l-a ajutat pe Celentano, care a rămas să monteze centrala pe mai puțini bani, însă “etica, morala și obrazul subțire” nu i-au dat voie să accepte. Așa că a primit mai mulți bani, însă rezultatul nu a fost cel așteptat de Brânzoi, fiind un labirint format din țevi, care îi ocupă toată bucătăria.

Robi a început cu stângul relația cu Dalida, dar povestindu-i primarului despre cum evoluează lucrurile între ei, a primit sfaturi prețioase pentru a o face fericită pe aleasa lui. Holbatul la ea noaptea, yoga dimineața și atingerea lobului urechii nu l-au ajutat deloc, așa că a decis să încerce regimul cu țelină, pentru un efect garantat și de durată, efect care l-a ajutat să petreacă mai mult timp la baie însă.

Dorel și Giani au decis că vor să se angajeze și au făcut tot posibilul să nu rateze oferta de nerefuzat a lui Ardiles de a fi șoferi pe limuzină. Dorel, fiind nevoit să renunțe din cauza unui incident, a rămas doar Giani angajat, dar limuzina spațioasă s-a dovedit a fi un dric.

Săptămâna viitoare, luni, marți și joi, de la 20:30, aventurile continuă. Giani îi mărturisește Dalidei că o iubește, iar Brânzoi e sentimental și își dorește o poezie din partea lui Celentano.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe voyo.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni