"Las Fierbinti" a dat startul filmarilor pentru sezonul al saselea: Dorel porneste intr-o misiune dificila

25 Aprilie 2014, 10:10


	"Las Fierbinti" a dat startul filmarilor pentru sezonul al saselea: Dorel porneste intr-o misiune dificila

Echipa "Las Fierbinti" s-a intors "la locul faptei" si a inceput filmarile pentru al saselea sezon al celui mai urmarit serial de comedie romanesc.

Fierbintiul este iar in plina forfota. Pe ulitele din sat, la Primarie sau la carciuma localnicii dau iar nas in nas cu Celentano, Bobita sau Vasile, in vreme ce costumele colorate si pestrite ale Gianinei si Aspirinei anima din nou strazile localitatii. 

Asta pentru ca intreaga echipa “Las Fierbinti” s-a reintors “la locul faptei” si a dat startul filmarilor pentru cel de-al saselea sezon al celui mai urmarit serial de comedie romanesc. Cele mai simpatice personaje din productia de la PRO TV se pregatesc sa dea nastere altor si altor situatii pline de umor, puse pe hartie de scenaristul Mimi Branescu si coordonate de regizorul Dragos Buliga.

Dorel: "Am un nou look, iar sezonul 6 este despre mine si numai despre mine. Vreau sa salvez lumea prin putere si credinta".

Giani: "O sa salvez lumea clar, linistit, stati fara grija. O noutate e, uite, parul meu verde si cum ma imbrac. Imi schimb stilul putin".

Bobita: "Nu va mai uitati la sezonul 6, ca nu mai e. Noi aici ne strangem asa ca nebunii. Ma trezesc dimineata din instinct de ani de zile. Ma intreaba unde te duci? La Fierbinti. Pai, ce faci acolo? Dracu stie, ne intalnim: salut Geani, noroc Bobita, ha, ha ha, am plecat. Baai, dar Mimi scrie ca prostu, iar a mai scris un sezon, dar nu se mai face... ehh ce sa-i faci".

Condimentate cu mult umor sunt si pauzele de la filmare, mai ales ca echipa deja inchegata este ca o familie. “Eu sunt la prima zi de filmare din sezonul al saselea si constat ca abia acum avem parte de tratament VIP. Adica, Ionut de la Props nu mi-a mancat sandvisul, l-am gasit intact, eu nu-i mai fac cafele lui Costi si nici el mie, am gasit pe altcineva care se ocupa de ele, am primit cate un hectar de pamant in Fierbinti, in fata Politiei i-am facut un bust lui Robi, dar a zis lumea ca nu seamana cu el si i-au pus mustata si palarie si… acum e bustul meu”, glumeste Mihai Bobonete pe platourile de filmare.

Lasand hazul la o parte, tin sa va spun ca in opinia mea acesta este cel mai bun sezon scris de Mimi pana acum. Interesant mi se pare faptul ca in acest al saselea sezon personajele interactioneaza mai mult intre ele, adica se mai renunta la “bisericute”. Cu alte cuvinte, il veti vedea pe Bobita carciumarul in diverse situatii comice alaturi de Celentano sau Aspirina, de exemplu. Si mai cred ca “Las Fierbinti” nu o sa se opreasca aici, poate doar cand lumea nu va mai dori sa rada. Noi continuam filmarile si povestea “Las Fierbinti” merge mai departe”, a mai spus Bobonete.

 
 Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO