• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Las Fierbinți a fost marți, din nou, lider de audiență! Serialul se vede la PRO TV și miercuri și joi, de la 20.30

Las Fierbinți a fost marți, din nou, lider de audiență! Serialul se vede la PRO TV și miercuri și joi, de la 20.30

Las Fierbinți a fost marți, din nou, lider de audiență! Serialul se vede la PRO TV și miercuri și joi, de la 20.30

A fost marți, a fost un nou episod din Las Fierbinți. Și a fost o seară încărcată în care Celentanto a fost convins că are o mașină nouă, Dorel că devine ziarist la cea mai tare publicație din sat și Dalida că va afla o veste interesantă cu privire la cine l-a legat pe Robi de pat. Din păcate, nimeni nu a fost prea fericit la final... însă telespectatorii s-au bucurat la maximum de episodul care a fost, iar, lider absolut de audiență. 

După ce Giani a decis să lanseze un ziar în sat, cu un scop foarte clar: ”Vasile trebuie să joace după cum zice presa”, Bobiță s-a văzut nevoit să intervină pentru a-și calma prietenul din a crea un mare scandal. Așa că minciuna găsită a fost una cât se poate de creativă: Vasile va face metrou în sat, cu o oprire în fața casei lui Giani, dacă cel din urmă nu se va apuca să mai scrie și să trimită informații spre prefect și DNA. Zis și făcut! 

Separat, Dalida a devenit detectiv și i-a chemat la o masă copioasă cu sarmale și prăjituri pe Aspirina, Brânzoi și Ardiles pentru a descoperi cine l-a legat pe Robi de pat. Surpriză: ”S-a legat singur...” și cu un motiv total neașteptat: ca să stea departe de mâncare. 

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:30. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.3 puncte de rating și 32.2% cotă de piață, cifre mult mari mari față de locul 2 care avea doar 6.0 puncte de audiență și 17.1% share. De-a lungul difuzării, aproape 2 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:07, peste 2.2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV! 

În această seară, serialul revine și atenția tuturor este pe jocul de șah! Primarul și Brânzoi au parte de o partidă extrem de intensă la barul din sat, iar acolo se vor confrunta cu multe întâmplări neașteptate! Pe de altă parte, Giani, Aspirina și Gianina vor avea și ei discuțiile lor extrem de importante. Printre altele, Aspirina îi va explica lui Giani ce este relevant în viață: ”Știi ce e esențial...”   

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni