• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Las Fierbinți conduce topul audiențelor în continuare. Costi Diță: ”E o bucurie maximă pentru noi!”

Las Fierbinți conduce topul audiențelor în continuare. Costi Diță: ”E o bucurie maximă pentru noi!”

Las Fierbinți conduce topul audiențelor în continuare. Costi Diță: ”E o bucurie maximă pentru noi!”

Las Fierbinți conduce în continuare topul audiențelor. Aseară telespectatorii au urmărit cu entuziasm noi aventuri și glume spumoase ale personajelor simpatice din celebrul sat.

Las Fierbinți a fost lider de audiență și a înregistrat 11.4 puncte de rating și 26.5% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 8.5 puncte de rating și 19.7% share. În același timp, pe segmentul publicului cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani din mediul urban, show-ul a înregistrat 9.4 puncte de rating și 25.6% share, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 7.2 puncte de rating și 19.6 share. 

Pentru actorii din Las Fierbinți este o mare bucurie să vadă că telespectatorii urmăresc serialul în număr atât de mare, în fiecare săptămână.

„Au trecut 10 ani și crezi că te obișnuiești cu asta. Dar nu este așa. De fiecare dată când se difuzează un sezon nou, sunt emoțiile alea în care te întrebi dacă oamenii se vor bucura în continuare de serial. Și de fiecare dată când vezi audiențele, și vezi că oamenii îndrăgesc serialul în continuare, se spulberă emoțiile și îndoielile acestea. Și sunt înlocuite de o bucurie maximă. Pentru că oamenii urmăresc serialul în număr așa mare, simți că ai o responsabilitate, că trebuie să livrezi. Seara, când omul ajunge acasă, iar tu trebuie să reușești să îl scoți din povestea zilei și să îl binedispui. Trebuie să dai un repaos telespectatorilor, un moment de respiro, să schimbi starea lor în bine. Și iată, oamenii sunt în continuare acolo, ne urmăresc. Și asta se întâmplă datorită acestei echipe minunate care s-a creat în jurul Las Fierbinți. Avem o echipă de oameni frumoși, de la scenariști, actori, până la lumini, costume...toată lumea funcționează bine. Există o energie de familie la noi în echipă.” Costi Diță 

În fiecare săptămână avem același sat, aceeași țară, aceleași personaje îndrăgite dar...glume și întâmplări proaspete și inedite. Urmăriți serialul în fiecare marți și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni