• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Las Fierbinți, episod special de Crăciun! Marți, 24 decembrie, nevasta lui Firicel își dorește sărbători romantice

Las Fierbinți, episod special de Crăciun! Marți, 24 decembrie, nevasta lui Firicel își dorește sărbători romantice

Las Fierbinți, episod special de Crăciun! Marți, 24 decembrie, nevasta lui Firicel își dorește sărbători romantice

Fierbințenii se pregătesc pentru Crăciun... în stilul lor! 

Dacă în timpul anului toate curg prea ca-n viață, de Crăciun, Firicica, nevasta lui Firicel, își dorește sărbători ca-n filme. Măcar o dată, măcar o zi într-un an, soțul ei să fie atent și la nevoile ei. Cum arată sărbătorile romantice în cel mai cunoscut sat din România, vedem marți, 24 decembrie, de la ora 20:30, la PRO TV. 

”Bă, fii atent aici la mine că astăzi e Crăciunul și trebuie să fim mai buni, mai generoși, mai omenoși. Astăzi vreau să fie și pentru mine o zi specială! Vreau și eu un Crăciun romantic, asta vreau de la tine dacă altceva nu te duce capu’. Un Crăciun romantic ca-n filme că și-așa viața mea e prea ca-n viață, măcar astăzi să fie o zi specială. Fii atent că nu-ți mai zic de două ori, copiii sunt la mama că e vacanță și suntem numa’ noi doi acasă, așa că vreau să văd ce-mi pregătești tu, să fii și tu măcar o zi pe an altfel”, îi va spune Firicica soțului ei. Cum îl vor ajuta Bobiță și Dorel să ducă la bun sfârșit misiunea imposibilă primită de la aceasta, vedem marți, în seara de Ajun, la PRO TV. 

Nici pentru Ardiles sărbătorile de iarnă nu vor trece ușor. Ideea de a-l face pe Giani preot pentru o zi și de a profita de bucatele pregătite de bătrânele din sat nu o să fie chiar strălucită. Înzestrat cu darul divin da a mânca toată mâncarea enoriașelor, Giani își va da testul suprem de preot atunci când va trebui să o spovedească pe Gianina: ”Părinte, l-am omorât pe Robert, astă toamnă, dar n-am vrut. S-a întâmplat! Era atâta de frumos!”, îi va spune aceasta.

Crăciunul romantic din Fierbinți e marți, de la ora 20:30, într-un episod special, la PRO TV. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni