• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Las Fierbinți, în topul preferințelor telespectatorilor! Cel mai iubit serial a fost urmărit de peste 2.3 milioane de români

Las Fierbinți, în topul preferințelor telespectatorilor! Cel mai iubit serial a fost urmărit de peste 2.3 milioane de români

Las Fierbinți, în topul preferințelor telespectatorilor! Cel mai iubit serial a fost urmărit de peste 2.3 milioane de români

Personaje noi s-au alăturat săptămâna aceasta serialului Las Fierbinți și au cucerit publicul prin situațiile neprevăzute, presărate cu mult umor, în care au arătat lumea fascinantă a celui mai cunoscut sat din România. 

Las Fierbinți continuă să rămână cel mai iubit serial de televiziune, iar cifrele demonstrează acest lucru. În fiecare luni, marți și joi, milioane de telespectatori urmăresc minut cu minut serialul fenomen. 

Episodul de aseară, 14 octombrie, a înregistrat cel mai bun share și cel mai bun rating, de când a început noul sezon! Serialul a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a avut 14.3 puncte de rating și 36.1% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut doar 5.8 puncte de rating și 14.7% share.

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, Las Fierbinți a condus topul televiziunilor cu 11.2 puncte de audiență și 33.9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea doar 4.9 puncte de rating și 14.9 % share. La nivel național, peste 2.4 milioane de români au urmărit Las Fierbinți, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:46, peste 2.7 de români urmăreau serialul.

În medie, săptămâna aceasta, Las Fierbinți a fost în topul preferințelor și a înregistrat 12.9 puncte de rating și 32.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut, în medie, 6.6 puncte de rating și 16.5% share.

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a condus topul televiziunilor cu o medie de 10.8 puncte de audiență și 30.8% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea, în medie, 6.9 puncte de rating și 19.6 % share. La nivel național, în medie, peste 2.3 milioane de români au urmărit Las Fierbinți.

Serialul continuă cu întâmplările de pe ulițele satului săptămâna viitoare, luni, marți și joi, de la 20:30.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe voyo.ro.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni