• PRO TV
  • Astazi, de la 20:30, Aspirina se marita, iar Giani isi pierde talentul la combinatii, intr-un nou episod al serialului "Las Fierbinti"

Astazi, de la 20:30, Aspirina se marita, iar Giani isi pierde talentul la combinatii, intr-un nou episod al serialului "Las Fierbinti"

Astazi, de la 20:30, Aspirina se marita, iar Giani isi pierde talentul la combinatii, intr-un nou episod al serialului "Las Fierbinti"

Daca e joi, tara o arde din nou pe comedie la ProTV, intr-un nou episod din serialul "Las Fierbinti", care vine cu trei situatii de criza ce pun stapanire pe Fierbinti.

Celentano (Adrian Vancica) si Firicel (Cuzin Toma) au parte de un adevarat soc atunci cand Aspirina (Mirela Oprisor) le marturiseste ca e hotarata sa se marite si sa se faca femeie de casa.

Cea mai mare temere a lui Giani (Costi Dita) e pe cale sa devina realitate. Dupa ce realizeaza ca nu ii mai iese nicio combinatie, Giani se gandeste ingrozit ca s-ar putea sa fie nevoit sa se apuce sa... munceasca.

Iar Rapidoaica (Maia Morgenstern) il cheama degraba pe politistul Robi (Leonid Doni) cu care vrea sa faca reconstituirea unei tentative de viol, dar nu oricum, ci cat mai realist.

Daca se va marita Aspirina, daca Giani isi recapata talentul la combinatii si cine a vrut sa o violeze pe Rapidoaica, afli joi, intr-un nou episod "Las Fierbinti".

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni