• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Las Fierbinti, sezonul 13, ASTAZI la PRO TV. Aspirina ii pune la punct pe cei din sat

Las Fierbinti, sezonul 13, ASTAZI la PRO TV. Aspirina ii pune la punct pe cei din sat

Las Fierbinti, sezonul 13, ASTAZI la PRO TV. Aspirina ii pune la punct pe cei din sat

Daca va era dor de aventuri si rasturnari de situatii, intrigi si mai ales de umor savuros, aveti toate motivele sa asteptati urmatorul sezon din Las Fierbinti.

Serialul revine marti, la PRO TV. Sezonul numarul 13 este unul cu noroc, mai ales ca Aspirina se intoarce si ii pune la punct pe cei din sat. Celentano, Bobita, Giani si celelalte personaje intra, ca de obicei, in bucluc si au de rezolvat fel de fel de conflicte.

Dupa o perioada in care Aspirina a fost plecata, revine in Las Fierbinti cu vechile obiceiuri. Celentano este prima ei victima, pentru ca nu si-a facut treaba asa cum i-a promis. Primarul se supara pe omul sau de baza, care intra in “Asociatia Politistilor Necorupti”. Iar Bobita si Giani pun tara la cale, de obicei.

Actorii din Las Fierbinti au vazut duminica in avanpremiera primul episod din sezonul cu numarul 13, alaturi de 13 fani.

Celentano: “Greu ma, greu. Sa stau sa ma intalnesc toata ziua cu baietii astia. Sa rad, sa ne placa, sa ne simtim bine, sa nu simtim ca muncim. Ne da si mancare. Ciorbe, felul doi, desert.

Bobonete: ”Sa va asteptati la un serial la fel de bun, poate chiar mai bun decat pana acum. La niste scenarii scrise de Mimi Branescu, care s-a intors ca scenarist la serial.”

Bobita, Giani, Firicel, Aspirina, Celentano, Ardiles, Dalida, Gianina, Robi, Vasile si toate celelalte personaje indragite de atatea milioane de romani sunt gata sa va introduca in aventurile lor in fiecare marti si joi, seara.

Vezi VIDEO aici!

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni