• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Personajele tale preferate din Las Fierbinți revin la PRO TV din 11 septembrie. Țara o arde pe comedie

Personajele tale preferate din Las Fierbinți revin la PRO TV din 11 septembrie. Țara o arde pe comedie

Personajele tale preferate din Las Fierbinți revin la PRO TV din 11 septembrie. Țara o arde pe comedie

Las Fierbinți, cel mai urmărit serial din România, revine marți, 11 septembrie, cu cel de-al 14-lea sezon. Aventurile celebrelor personaje continuă în această toamnă, în fiecare seară de marți și joi, de la ora 20:30.

Povestea fascinantă a fierbințenilor se scrie în același ton, cu mult umor și bună dispoziție, cu răsturnări de situație și conjuncturi nebănuite. Și în acest sezon, Bobiță va încerca resuscitarea ”business-ului” de la cârciumă, Vasile va fi la fel de iresponsabil pentru comunitatea pe care o conduce, iar Aspirina va fi focusată pe tot felul de „combinații” mărunte care să-i asigure traiul. Dacă se va apuca vreunul dintre ei de muncă, vom afla în această toamnă la PRO TV.

Bobiță, Dorel, Giani, Celentano, Firicel, Ardiles, Aspirina, Gianina, Dalida, Vasile, Robi, Brânzoi și Rață și-au pregătit hainele de sărbătoare, au făcut curățenie în gospodării și sunt gata de reîntâlnirea cu telespectatorii, începând din 11 septembrie.

Las Fierbinți – cel mai bun serial din România!

Las Fierbinți este cel mai urmărit serial din România și își adjudecă slotul de difuzare de fiecare dată. Sezonul 13 a fost lider de audiență, înregistrând 11.2 puncte de rating și 31.7% share la nivelul publicului comercial format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban. La nivel național, peste 2 milioane de români au urmărit aventurile fierbințenilor din sezonul trecut.

Las Fierbinți – Din 11 septembrie, țara o arde pe comedie în fiecare marți și joi, de la ora 20:30, la PRO TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni