Las Fierbinti si Ai nostri, lideri de audienta joi seara

Las Fierbinti si Ai nostri, lideri de audienta joi seara

In fiecare miercuri si joi, Pro TV le ofera tuturor telespectatorilor comedie romaneasca, personajele trec prin tot felul de intamplari in care combinatiile, priceperea la fotbal si afacerile ilegale sunt intens dezbatute, iar efectul este unul garantat: umorul romanesc! 

Dupa ce miercuri a fost lider de audienta cu serialul Las Fierbinti si meciul dintre AS Monaco si Juventus, Pro TV a continuat sa domine topul audientelor si joi seara.

Episodul Las Fierbinti difuzat ieri seara a pozitionat Pro TV lider pe toate categoriile de public: comercial, urban si national. La nivelul segmentului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, episodul Las Fierbinti a obtinut 12.5 puncte de rating si 35.6% share, spre deosebire de televiziunea care a ocupat locul secund, cu rezultate de aproximativ trei ori mai mici: 4.4 puncte de rating si 12.5% share. In minutul de aur de la 21:15, la nivel national, aproximativ 2.5 milioane de romanii erau cu ochii pe aventurile personajelor fierbintene.

Ai nostri au avut in episodul de ieri seara cateva dileme: ce cadou sa ii cumpere lui Marin Ghica, tatal lui Horatiu, de ziua lui? Pe intervalul de difuzare a episodului din noul serial de productie romaneasca, Pro TV a fost lider de audienta la nivelul publicului comercial, cu 7.6 puncte de rating si 20.1% cota de piata. Televiziunea care a ocupat locul al doilea a inregistrat numai 5.7 puncte de rating si 15.0 cota de piata.

In aceasta seara, de la 20:30, eroii cuceresc Romania LIVE, intr-o noua semifinala in care talentul, concurentii si momentele surprinzatoare pe care le-au pregatit vor incalzi scena Romanii au talent! Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra, Florin Calinescu, Smiley si Pavel Bartos sunt pregatiti sa fie impresionati, uimiti, emotionati si distrati!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni