Las Fierbinti si Atletico Textila au adus comedia in casele romanilor!

Las Fierbinti si Atletico Textila au adus comedia in casele romanilor!

Cele doua seriale au condus topul audientelor pe segmentul publicului comercial!

Joi seara, romanii au urmarit aventurile pline de umor ale personajelor din Las Fierbinti si Atletico Textila! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, cele doua seriale au fost lider de audienta.

Ultimul episod din sezonul 11 Las Fierbinti, cel mai urmarit serial de comedie romanesc, a fost lider de audienta pe toate categoriile de public! Aventurile personajelor au tinut romanii in fata televizoarelor, iar pe segmentul publicului comercial, Las Fierbinti a obtinut 10.5 puncte de rating si 35.3% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul al doilea, care a inregistrat cifre de peste doua ori mai mici: 4.6 puncte de rating si 15.5% share.


Atletico Textila a continuat seria de glume pregatite de 1 iunie, cu doua episoade in care Adrian a trecut printr-o experienta nu tocmai placuta pentru un barbat. Cele doua episoade au fost lider de audienta pe segmentul publicului comercial si au obtinut 7.0 puncte de rating si 22.5% share, in timp ce televiziunea de pe locul secund a avut 4.9 puncte de rating si 15.7% share.


Ai ce trebuie pentru un weekend legendar!

In acest weekend, Pro TV a pregatit doua finale grandioase: finala epica Romanii au talent si meciul anului – Real Madrid-Juventus – in finala UEFA Champions League!

Vineri, de la 20:30, 11 eroi care au reusit sa convinga juriul si publicul ca merita sa ajunga in finala epica se lupta pentru marele premiu Romanii au talent, in valoare de 120.000 de euro! Sambata, de la 20:00, Atletico Textila joaca in deschiderea meciului anului, cu doua episoade in care fotbalul si comedia fac casa buna. De la 21:45, Real Madrid si Juventus fac istorie, in finala UEFA Champions League!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni