Las Fierbinti si Atletico Textila au adus comedia in casele romanilor!

Las Fierbinti si Atletico Textila au adus comedia in casele romanilor!

Productiile romanesti oferite de Pro TV au adus comedia in casele romanilor.

Miercuri seara, de la 20:30, Las Fierbinti si Atletico Textila au dat startul noilor sezoane, iar cele mai indragite personaje din seriale romanesti au pornit in noi aventuri pline de umor.

Las Fierbinti, lider absolut de audienta!

Primul episod din sezonul 11, Las Fierbinti a tinut telespectatorii cu ochii pe amuzantele aventuri ale lui Bobita, Celentano, Giani si Vasile. Miercuri seara, pe segmentul publicului comercial, Las Fierbinti a obtinut miercuri 11.7 puncte de rating si 28.6% cota de piata, spre deosebire de televiziunea care s-a clasat pe locul doi, care a inregistrat cifre de doua ori mai mici, cu 5.5 puncte de rating si 13.5% cota de piata. In minutul de aur de la 20:55, la nivel national, peste 2.6 milioane de telespectatori se amuzau pe seama personajelor din Las Fierbinti.

Astazi, aventura Las Fierbinti continua cu partea a doua a episodului difuzat ieri seara! Robi incearca sa amendeze absolut orice abatere de la lege, chiar daca e argumentata sau reinterpretata, Rata este trist de ziua lui, pentru ca nu a facut nimic cu viata sa pana acum, iar Vasile incearca sa iasa cu basma curata, dupa ce sotia deputatului isi da seama ca planul sau este sa o minta ca sotul ei a fost in Fierbinti cand, de fapt, se intalnise cu amanta lui.

Atletico Textila a adus masoneria in comedie si a fost lider de audienta pe publicul comercial!

Miercuri seara, Atletico Textila a obtinut primul loc la nivelul audientelor inregistrate pe targetul comercial, cu 8.2 puncte de rating si 20.9% cota de piata, spre deosebire de locul al doilea, care a inregistrat 6.5 puncte de rating si 16.6% cota de piata. In cel mai urmarit minut, la 21:36, peste 1.6 milioane de romani urmareau aventura fotbalistilor din simpatica echipa de fotbal si pe Florin Calinescu, in rolul de mason.

In aceasta seara, Pro TV le ofera tuturor romanilor comedie si fotbal! De la 21:00, aventura continua intr-un nou episod Las Fierbinti, iar de la 22:00, Astra joaca pentru istorie, impotriva celor de la Genk, in Europa League!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni