• Emisiuni
  • VLAD
  • Marius Manole, despre ultimul sezon din VLAD: „Eu sper ca Toteanu să nu-l prindă pe Vlad”

Marius Manole, despre ultimul sezon din VLAD: „Eu sper ca Toteanu să nu-l prindă pe Vlad”

Marius Manole, despre ultimul sezon din VLAD: „Eu sper ca Toteanu să nu-l prindă pe Vlad”

În serialul VLAD, Marius Manole interpretează rolul lui Petre Toteanu, un procuror șef foarte abil și bun profesionist, care ajunge să investigheze povestea lui Adrian Anuței. Într-un interviu exclusiv pentru PRO TV, actorul dezvăluie câteva impresii legate de ultimul sezon. 

Marius Manole mărturisește că întoarcerea pe platourile de filmare înseamnă pentru el ca o întoarcere acasă. 

Nu speram să mă întorc după această pauză, fiind perioada aceasta de pandemie și lumea atât de nesigură am stat într-un stand by și noi și spectatorii. Bucuria a fost mare că ne-am reîntors și, mai mult decât atât, am primit oameni noi în echipă, colegi de-ai noștri extrem de talentați și chiar colegi de-ai mei din Teatrul Național și mă bucur că sunt cu ei aici. Toată întâlnirea cu echipa, aici voi știți că este ca o familie, deci practic te-ai întors acasă. Foarte plăcut. 

Actorul compară atmosfera de la filmări cu una de vacanță. 

Oamenii sunt foarte creativi și foarte fericiți că sunt aici. Ne bucurăm de câte ori ne întâlnim dimineața la rulotă și ne întristăm când plecăm seara. E chiar o atmosferă foarte plăcută. Nimic nu e stresant. E ca o vacanță pe care o petreci cu mașina. Dacă priviți în jur, locațiile sunt extrem de frumoase, plăcute și atunci e ca o mini-vacanță. 

Iată ce spune Marius Manole despre personajul său: 

Eu am fost foarte puțin Petre Toteanu în finalul sezonului 3 și abia în sezonul 4 personajul se dezvoltă mai mult. Cred că e foarte antipatic acest personaj pentru public, pentru că tot sunt întrebat pe Facebook, Instagram: „dacă îl prind pe ăla, dacă îl omor pe ăla, dacă îi tai capul lui Vlad. Eu acum mărturisesc că de la episodul 6 încolo nu știu ce se întâmplă, deci nu știu pe cine voi prinde, dacă voi prinde. Începe să-mi fie drag Toteanu ăsta, așa cum este el sărăcuțul. 

Ideea este că el are o poveste foarte complicată și nu merită dezvăluită acum, pentru că le stricăm telespectatorilor bucuria. Nu doar personajul Toteanu, toate personajele se dezvoltă într-un fel foarte interesant. O să fie mult mai multe piste, căi, povești, care se intersectează. O să fie foarte frumos. 

Actorul spune că a îndrăgit personajul Vlad și îi dorește un final fericit. 

Eu sper ca Toteanu să nu-l prindă pe Vlad. Să-l lase până la urmă să trăiască. Mie mi-e drag personajul Vlad. Vedem până la urmă cine cui plătește. 

Vorbind despre ce așteptări ar trebui să aibă fanii de la ultimul sezon, Marius Manole a evidențiat că vor fi multe scene de acțiune. 

Va fi extrem de antrenant, va fi extrem de misterios, ca un film de acțiune bun, zic eu. 

Vezi mai multe detalii în interviul video de mai jos. 




Sursă foto: Instagram/ vlad_serial
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni